News

Mădălina Pamfile, în ipostaze INCENDIARE pe internet

Mădălina Pamfile, cunoscuta in trecut si sub pseudonimul “eleva lui Mazare”, a trecut de la statutul de fetita obraznica la cel de femeie fatala. Mai multe imagini cu bruneta aproape goala au...
23.01.2015 | 22:00

Mădălina Pamfile, cunoscuta in trecut si sub pseudonimul “eleva lui Mazare”, a trecut de la statutul de fetita obraznica la cel de femeie fatala. Mai multe imagini cu bruneta aproape goala au ajuns pe internet.

1

Admiratorii Madalinei au avut parte zilele acestea de o surpriza foarte placuta, dupa ce mai multe imagini cu bruenta, fara sutien si fara bikini, au fost urcate pe internet chiar de ea. In unele, Madalina pozeaza imbracata doar in blugi si intr-o camasa descheiata, lasand la vedere bustul generos.

2 3

In alta poza, bruneta poarta o rochie cu spatele gol, tinuta fiind mai decupata decat de obicei. Mergem mai departe si descoperim o alta fotografie cu Madalina purtand o bluza lunga si larga, tricotata, decupata in parti. Astfel, se poate vede lesne ca fosta “eleva a lui Mazare” nu poarta bikini.

4 5

Creasa de pe tort in aceasta serie o constituie o imagine cu Madalina in baie, dezbracata si acoperita de spuma. La asa un pictorial, barbatii nu au putut decat sa suspine dupa formele brunetei.

sursa: cancan.ro