Life

Mădălina Pamfile răbufnește după eliminarea de la Bravo, ai stil! Celebrities: “M-au rănit. Nu aș vrea ca fetele mele să citească astfel de lucruri”

Mădălina Pamfile face dezvăluiri despre scandalurile pe care le-a avut în cadrul competiției și care au afectat-o ulterior. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities își caracterizează colegele din emisiune.
30.11.2021 | 16:20
Madalina Pamfile rabufneste dupa eliminarea de la Bravo ai stil Celebrities Mau ranit Nu as vrea ca fetele mele sa citeasca astfel de lucruri
Mădălina Pamfile vorbește despre eliminarea sa din competiție dar și despre fostele sale colege. Foto: Bravo, ai stil!
ADVERTISEMENT

Mădălina Pamfile, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, face declarații surprinzătoare despre fostele sale colege, dar și despre certurile care au avut loc, de-a lungul timpului, în emisiune. Fosta concurentă a show-ului de modă de la Kanal D a povestit cu emoție despre eliminarea sa, dar și despre viitorul său.

Invitată, marți, în cadrul emisiunii „Teo Show”, Mădălina a vorbit despre eliminarea sa din competiția „Bravo, ai stil!”, de pe Kanal D. Fosta concurentă povestește că a fost nevoită să renunțe la competiție după ce a fost testată pozitiv cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

Mădălina a fost plecată din țară la bunicii să bolnavi, alături de care a simțit nevoia să fie, iar în momentul în care a dorit să se întoarcă, testul pe care l-a făcut a ieșit pozitiv, motiv pentru care a fost nevoită să lipsească din emisiune și astfel a fost eliminată.

Cum își descrie Mădălina fostele colege de la Bravo, ai stil! Celebrities

Întrebată de cei doi prezentatori ai emisiunii „Teo Show” cum și-ar caracteriza fostele colege, Mădălina a încercat să fie destul de diplomată și să nu jignească pe nimeni. Fosta concurentă a avut uvinte de laudă chiar și despre persoanele cu care a avut diferite conflicte de-a lungul competiției.

ADVERTISEMENT

Viviana mi se pare o fată inteligentă, are cuvintele la ea. Adina Halas mi se pare o femeie din toate punctele de vedere. Când ea vorbește, toată lumea ascultă, știe să se impună. Anda Adam mi se pare o fată bună, nu mă așteptam. Era cea mai cunoscută dintre noi. Îți punea la dispoziție tot ce avea.

Mellina mi se pare inofensivă, drăgălașă. Nicoleta mi se pare o tipă foarte curajoasă, se aruncă tot timpul. Raluca Dumitru mi se pare dezinvoltă și poate să facă față oricărei situații. Ruxi este o tipă foarte creativă și spontană. Ioana Filimon mi se pare că are simțul umorului foarte bine dezvoltat.”, a adăugat Mădălina.

ADVERTISEMENT

Mădălina Pamfile, despre scandalurile cu Ioana Filiomon

Pentru că a fost în centrul mai multor scandaluri în perioada în care a fost în competiția „Bravo, ai stil!”, Mădălina a dorit să clarifice și această situație. Ioana Filimon a stârnit un întreg scandal în platoul emisiunii de la Kanal D, iar acest aspect nu a fost trecut cu vederea de publicul de acasă.

În mediul online au apărut o mulțime de zvonuri legate de situația financiară a Mădălinei Pamfile. Cel mai greu moment a fost cel în care cei de acasă au început să îi critice familia, moment în care Mădălina a răbufnit.

ADVERTISEMENT

M-au rănit mesajele celor de acasă. Au încercat să îmi diminueze toate eforturile pe care eu le-am făcut la emisiune, pentru că eu, fiind cu cineva cu o situație mai bună, tot ceea ce făceam acolo era datorită lui.

Stilistul meu a fost la 4-5 fete. Datorită lui eu obțin steluțe. Și după s-au luat de familie, partea care doare cel mai mult. Nu aș vrea ca fetele mele să citească astfel de lucruri și să aibă impresia vreo secundă că ele au fost făcute dintr-un motiv diferit față de cel real”, a declarat Mădălina Pamfile.

Mădălina Pamfile a vorbit și despre planurile sale de viitor și a spus că își dorește să pună în practică tot ceea ce a învățat în cadrul emisiunii, dar și să se dezvolte din punct de vedere personal și profesional.

ADVERTISEMENT