Life

Mădălina Pamfile și Ruxi, scandal uriaș la Bravo, ai stil. Ce a făcut Opulenta în culise

Mădălina Pamfile și Ruxi nu se mai suportă! Concurentele de la Bravo, ai stil se ceartă din ce în ce mai des, iar noul lor conflict atinge puncte culminante.
18.11.2021 | 12:23
Madalina Pamfile si Ruxi scandal urias la Bravo ai stil Ce a facut Opulenta in culise
ADVERTISEMENT

Mădălina Pamfile și Ruxi Opulenta vor fi protagonistele unui nou scandal la Bravo, ai stil, în ediția din 18 noiembrie. Cele două concurente care păreau destul de apropiate la început au devenit rivale de moarte în ultimele săptămâni.

În cearta dintre cele două intervine la un moment dat Nicoleta Dragne, aliata pe care o are Ruxi în emisiune, după plecarea Ioanei Filimon.

ADVERTISEMENT

În culise, Ruxi la un moment dat o imită pe una dintre concurente, cel mai probabil fiind vorba despre Mădălina. În platou, Opulenta îi spune fostei asistente de televiziune că ia lucrurile prea personal și că ea face doar caterincă.

Mădălina Pamfile și Ruxi de la Bravo, ai stil nu se mai suportă: „Mă imiți, mă iei la mișto”

„Lasă-mă că nu sunt nici proastă, nici tămâie”, îi spune Mădălina Nicoletei Dragne, care intervine în disputa cu Ruxi.

ADVERTISEMENT

„A fost o reacție psihotică”, spune Ruxi în culise, moment în care are o reacție destul de ciudată, imitând-o pe Mădălina.

„Mă imiți, mă iei la mișto”, îi spune Pamfile brunetei. „Ce treabă are? Noi facem caterincă”, este răspunsul pe care i-l dă influencerița.

ADVERTISEMENT

Și Adina Halas are ceva de comentat legat de atmosfera de nerespirat din emisiunea de la Kanal D. „Mi se pare total lipsit de respect. A fost bătaie de joc”, este reacția Adinei, recent intrată în concursul de modă.

În afară de aceste conflicte care sunt la ordinea zilei, telespectatorii vor avea ocazia să vadă și un moment extrem de senzual care o va avea în prim plan pe Raluca Dumitru.

ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru, criticată pentru că se urcă pe masa juraților

Concurenta se urcă pe masa juraților, lucru pe care fanii l-au taxat în comentariile de pe Youtube.

„Hai să ne arătăm ce știm. Stilul fundului și abordarea pe masă, cu târâre la sol. Ca să le vină somnul celor care iau pastile să adoarmă. BAS pare a fi reclamă pentru Viagra”, este unul dintre comentariile dure postate de un fan al emisiunii legat de momentul pe care îl va avea Raluca Dumitru.

Competiția Bravo, ai stil este difuzată de miercuri până vineri de la ora 22:30. Concurentele primesc un maximum de trei steluțe din partea juraților, în cazul în care ținutele lor sunt apreciate. Gala eliminatorie are loc în fiecare sâmbătă, de la ora 22:00. În cadrul serii de gală, fetele trebuie să se îmbrace respectând o anumită temă dată.

 

ADVERTISEMENT