News

Mădălina Pamfile, sărutări lascive în public cu noul ei iubit!

Avem dovada ca Madalina Pamfile se iubeste cu cel care ii ofera sute de trandafiri, excursii in Dubai si, mai nou, saruturi pasionale pe scara rulanta din mall. Iulian Dirnea este noul jucator din...
29.04.2014 | 08:25
Madalina Pamfile sarutari lascive in public cu noul ei iubit

Avem dovada ca Madalina Pamfile se iubeste cu cel care ii ofera sute de trandafiri, excursii in Dubai si, mai nou, saruturi pasionale pe scara rulanta din mall. Iulian Dirnea este noul jucator din lotul celor cu care se iubeste Madalina Pamfile.

1

Ca si cum ar fi terminat socotelile cu fotbalistii de prima mana, Madalina Pamfile a trecut la cei din divizia B, dar cu venituri de… champions league. Iulian Dirnea, legitimat mai intai la Fulgerul Leresti, apoi la Naomi Campulung, inscrie gol dupa gol in randul asistentelor tv. De ziua ei, a impresionat-o cu peste o suta de trandafiri iar de Paste, au sarbatorit discret la plaja, in Dubai.

2

In weekend si-au continuat peripetiile sentimentale la un mall din Bucuresti. Dupa ce au luat pranzul la unul din restaurantele cu pretentii, cei doi indragostiti aleg sa vada si un film. Din teancul cu bani pe care Iulian il tine la vedere, scapa de 200 de lei pentru bilete la sala VIP. Pamfile cotrobaie prin geanta si vine cu o completare de… 5 lei.

3 4 5

Ca sa-i rasplateasca, probabil, generozitatea Pamfile nu mai are rabdare sa ajunga in sala de film si isi saruta cu patos iubitul pe scara rulanta.

6 7 8

Contactata telephonic de reporterii emisiunii Cancan.ro, ce se difuzeaza la ora 22:30 pe Acasa tv, Madalina s-a aratat in continuare singura si disponibila, iar in Dubai, de Paste, ar fi fost cu o prietena, nu cu Iulian.

Si a venit iepurasul?

Iepurasul n-a venit la mine… N-a avut cine sa faca pe iepurasul.

Cum, Iulian…

Iulian este un prieten foarte bun, un baiat extraordinar dar doar atat momentan.

Am imagini cu voi in care va sarutati!

Sa ne sarutam!? Pe buze? Nu stiu, n-am vazut imaginile… da, am fost si aseara la film.

Dar de ce ascundeti voi lucrurile astea?

Nu stiu, vorbiti cu el! Eu n-am…

Pentru mine, momentan, este un prieten, un baiat extraordinar cu care imi petrec timpul. Nu e logodnic, nu e iubit, nu locuim impreuna, doar ne cunoastem.

Pai si tu te pupi cu cunoscutii, daca nu e mai mult…

Un sarut nu inseamna o relatie, un sarut nu inseamna o noapte de amor, un sarut nu inseamna nimic. Pana la urma ne sarutam si cand jucam sticluta atunci cand eram mici.

Prinsa cu dovezi graitoare, Madalina si-a schimbat apoi putin starea civila.

“Da, am iesit la un film, poate ne-am si sarutat daca am simtit nevoia si ne-am placut. In primul rand, e un barbat frumos, eu o femeie cat de cat draguta… sper! E normal, nu? O sa fim mai atenti pe viitor.”, a declarat Pamfile in cadrul emisiunii Cancan.ro de la Acasa tv.

Iulian, sau Peter Andre de Romania asa cum l-a denumit presa mondena, ar fi pasionat de asistente tv, masini scumpe, locuri exotice si chiar de filmat. Contul sau de socializare e plin cu selfie-uri care arata aceste lucruri. Vara trecuta, Iulian a petrecut pe tarmul marii negre alaturi de asistenta cu cel mai impresionant bust: Roxana Vancea. Insa, si-ar fi dat seama la sfarsitul sezonului de plaja ca nu sunt compatibili.

SURSA: cancan.ro