Life

Madonna și Ahlamalik Williams s-au despărțit după 4 ani de relație. Care este motivul

Madonna și Ahlamalik Williams (28 de ani) au ajuns la finalul poveștii de dragoste, după o relație care a durat 4 ani în ciuda diferenței de vârstă. Artista este mai mare cu 35 de ani.
28.04.2022 | 00:24
Madonna si Ahlamalik Williams sau despartit dupa 4 ani de relatie Care este motivul
Madonna și iubitul mai tânăr, Ahlamalik Williams, s-au separat. Au fost împreună 4 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață internațională și partenerul de viață nu s-au mai afișat împreună de la începutul anului, când au dispărut și imaginile de cuplu. Vedeta și dansatorul s-au despărțit în termeni amiabili, semn că mai există iubire.

Madonna și iubitul mai tânăr, Ahlamalik Williams, s-au separat. Au fost împreună 4 ani

Madonna a lăsat de înțeles că nu mai formează un cuplu cu Ahlamalik Williams prin intermediul unei postări din mediul online. Artista a transmis un mesaj în care vorbește despre karmă și nepotrivirea de caracter.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu a stat să sufere după despărțirea de iubitul mai tânăr cu 35 de ani și s-a concentrat pe cariera muzicală și timpul petrecut alături de familie, mai ales că a rămas în relații bune cu fostul partener.

„Madonna s-a aruncat în vâltoarea vieții sociale după despărțire și a petrecut mult timp cu familia și cu prietenii. Are un program foarte aglomerat. Lucrează la un film biografic, face muzică nouă și are grijă de familie.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, lucrurile nu au fost tocmai bune cu Ahlamalik. E multă iubire între ei, dar momentan au decis să o ia pe drumuri separate. Încă se înțeleg foarte bine și nu sunt animozități între ei.

Au petrecut luni întregi împreună atât în lockdown, cât și în turnee, dar acum el s-a mutat din casa ei. Fiecare lucrează la alte lucruri și le este greu să mențină o relație romantică. 

ADVERTISEMENT

Lucrurile s-au schimbat de ceva vreme între cei doi. Există multă dragoste între ei, dar deocamdată au decis să se despartă”, a declarat o persoană apropiată renumitei cântărețe pentru Page Six.

Madonna și Ahlamalik William s-au cunoscut în 2015 atunci când tânărul de 28 de ani a fost selectat ca dansator în turneul cântăreței intitulat Rebel Heart.

ADVERTISEMENT

Povestea lor de dragoste a început câțiva ani mai târziu, în 2019. Niciunul dintre cei doi nu a confirmat despărțirea.

ADVERTISEMENT