Life

Madonna şochează din nou. Cine ar fi iubitul cu aproape 40 de ani mai tânăr al cântăreţei

Madonna şochează din nou. Cine ar fi iubitul cu aproape 40 de ani mai tânăr al celebrei cântărețe pop.
07.09.2022 | 12:53
Madonna socheaza din nou Cine ar fi iubitul cu aproape 40 de ani mai tanar al cantaretei
Madonna ar avea un iubit cu 40 de ani mai tânăr. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Madonna (64 de ani) șochează din nou după ce și-a făcut apariția alături de un tânăr cu 40 de ani mai tânăr decât ea, despre care se spune că ar fi iubitul ei.

Madonna șochează din nou după ce a alături de presupusul iubit, cu 40 de ani mai tânăr

Renumita cântăreață de muzică pop s-a despărțit de dansatorul american Ahlamalik Williams (28 de ani) în aprilie, după mai bine de trei ani de relație.

ADVERTISEMENT

Madonna ar avea acum o relație cu modelul Andrew Darnell, în vârstă de numai 23 de ani.

Cei doi au fost văzuți recent și păreau destul de apropiați. Vineri seară, Madonna a mers la un concert în New York alături de Andrew și de atletul Nigel Sylvester.

Artista a fost însoțită și de bijutierul Greg Yuna și au luat masa la un restaurant luxos din Manhattan. Toți cei din grup “au dansat și și-au făcut selfie-uri la masă toată noaptea”.

ADVERTISEMENT

Mai mult, interpreta celebrei melodii “Material Girl” ar fi fost văzută în timp ce se săruta cu noul partener.

“Cu siguranță se sărutau. Ea și Andrew au fost foarte deschis afectuoși toată noaptea, îmbrățișându-se și sărutându-se în separeu.”, a mai declarat o sursă pentru Page Six.

ADVERTISEMENT

Cei doi au pozat recent în ipostaze provocatoare pentru coperta revistei Paper Magazine.

Despărțirea de Ahlamalik, Madonna ar fi cerut echipei sale să-i găsească un nou iubit tânăr. Vedeta nu este interesată să iasă cu cineva mai apropiat de vârsta sa.

“Gândul la părul grizonat sau la riduri este ceva respingător pentru ea. Ceea ce își dorește este un tip dur, sexy, de 20 de ani – cineva care să țină pasul cu ea.”, a declarat o sursă pentru Heat, citat de The Irish Sun.

ADVERTISEMENT

Madonna și Ahlamalik au decis să se despartă pe cale amiabilă. După separare, artista s-a concentrat mai mult pe familie și pe muzică, dar și pe filmul ei biografic.

“Sunt în continuare în relații bune și nu există resentimente, dar sunt în puncte diferite cu viețile lor.”, a mai spus sursa respectivă.

Cei doi au petrecut mult timp împreună în turnee, dar și în timpul lockdown-ului din 2020.

ADVERTISEMENT