Pariuri sportive

Madrid, Bayern, PSG si… FCSB – ponturile saptamanii la pariuri online

Madridul lui Zidane joaca marti seara pe Signal Iduna Park din Dortmund, cu Borussia, avand aparent prima sansa la victorie - cota 2,00 la pariuri online. Madridul a reusit sa sparga ghinionul in fata...
27.09.2017 | 11:30
Madrid Bayern PSG si FCSB  ponturile saptamanii la pariuri online

Madridul lui Zidane joaca marti seara pe Signal Iduna Park din Dortmund, cu Borussia, avand aparent prima sansa la victorie – cota 2,00 la pariuri online. Madridul a reusit sa sparga ghinionul in fata nemtilor, castigand 3 din ultimele 5 deplasari din Germania. Statisticile mai indica insa ceva interesant: ultimele doua meciuri directe jucate in sezonul trecut in grupele UEFA Champions League s-au terminat cu acelasi scor, 2-2. Ar fi posibil un nou rezultat 2-2? Cota pentru pariul pe acest scor exact este una pe masura riscului: 10,00.

dortmund-madrid-2-2 (1)

Ilie Dumitrescu, Ambasador al casei de pariuri sportive Unibet, subliniaza ca Dortmund – Madrid se anunta un meci deosebit de disputat. Borussia a pierdut la Londra in fata lui Spurs si nu-si permite un al doilea esec consecutiv, pentru ca si-ar putea afecta sansele de calificare in primavara. Madridul joaca bine in La Liga si nu va rata oportunitatea unui rezultat bun in Germania, mai ales ca gazdele joaca sub presiune. Asadar, pentru fani spectacolul este asigurat.

Tot in Liga Campionilor, favoritele 2 si 3 la castigarea Ligii Campionilor isi dau intalnire pe Parc Des Princes. “Parisul o va infrunta pe Bayern intr-un clasic franco-german, ce se anunta de zile mari, dupa ce ambele au debutat cu victorii la scor in acest sezon al Ligii Campionilor. Gazdele pornesc cu moral foarte bun, luand in calcul cele 3 victorii reusite de-a lungul timpului la Paris in fata lui Bayern. Nemtii nu trebuie insa subestimati in nicio situatie, chiar daca francezii ii au in mare forma pe Neymar si Mbappe”, spune expertul Unibet.

Patru din ultimele 6 deplasari ale lui Bayern in Liga Campionilor au fost esecuri, deci se poate miza acum pe meci castigat de Paris SG, cota fiind 2,00. O alta idee se refera la numarul de goluri: peste 2,5 reusite in meci, cota 1,40. Statisticile ne arata ca in ultimele 4 deplasari ale lui Bayern in Liga s-au marcat 5 goluri pe meci, iar in ultimele 6 jocuri ale lui Paris SG acasa s-au inscris in medie cate 3,33 goluri.

psg-bayern-peste-25-goluri (1)

Pentru ca pasiunea romanilor vizeaza desigur si unica reprezentanta autohtona in competitiile europene, nu poate lipsi din analiza FCSB, care joaca joi seara, de la ora 20:00, in deplasare pe Swissporarena, Lucerna. Meciul Lugano – FCSB este programat in etapa a doua a grupelor Europa League, iar romanii au cota 2,55 pentru victorie. Atentie merita si varianta de pariere pe “ambele marcheaza”, caci ambele formatii au inscris in 5 din cele 6 vizite ale FCSB in Elvetia.

lugano-fcsb-ambele-marcheaza (1)

Ilie Dumitrescu, fan cunoscut al FCSB, incheie in mod optimist: “FCSB trebuie sa confirme in Elvetia rezultatul excelent reusit acasa cu Viktoria Plzen, iar fosta Steaua are capacitatea sa faca acest lucru. Are de partea sa experienta jocurilor in Europa, un plus de tehnicitate si creativitate pe faza ofensiva. Alibec, Budescu, Teixeira pot face diferenta in orice moment. Cu o organizare de joc pe faza defensiva, cu o mai buna concentrare pe toata durata partidei, FCSB nu ar trebui sa aiba probleme in Elvetia in a obtine un nou rezultat foarte bun”.