Fotbal intern

Madson, distrus: “Un grăsun luat de pe plajă şi un NESIMŢIT!”

UPDATE, ORA 21:02 / Porumboiu a declarat, pentru FANATIK.RO, că Madson îi va cere scuze lui Hagi pentru ca lucrurile să revină la normal. "M-a sunat Madson şi mi-a spus că nu l-a înjurat pe...
04.12.2016 | 17:56
Madson distrus Un grasun luat de pe plaja si un NESIMTIT
ADVERTISEMENT

UPDATE, ORA 21:02 / Porumboiu a declarat, pentru FANATIK.RO, că Madson îi va cere scuze lui Hagi pentru ca lucrurile să revină la normal. “M-a sunat Madson şi mi-a spus că nu l-a înjurat pe Hagi. Mi-a promis că îşi va cere, oricum, public scuze faţă de Hagi. Mi-a precizat că ştie cine este, că este un fost mare fotbalist şi că nu şi-ar fi permis să îi adreseze cuvinte jignitoare. La partida de la Craiova, a rostit doar nişte cuvinte în portugheză, aşa mi-a spus”, a spus Porumboiu.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ADVERTISEMENT

Finalul partidei Viitorul – CS U Craiova, scor 2-0, a fost tensionat. Jucătorii celor două echipe s-au luat la bătaie, iar Gică Hagi a ajuns să fie îmbrîncit de adversari (vezi detalii). La conferinţa de presă, “Regele” şi-a adus aminte de o scenă care a avut loc la meciul tur, atunci cînd gruparea din Bănie s-a impus cu scorul de 2-1.

„Au venit străini în România care mă înjură. Măcar să fie străini de valoare. Şi acolo la ei, la Craiova, m-a înjurat Madson”, a spus Hagi.

ADVERTISEMENT

Replica lui Madson nu s-a lăsat mult aşteptată. „M-a sunat un suporter şi mi-a transmis ceea ce a spus Gică Hagi despre mine la finalul meciului. Nu e adevărat! Hagi minte!”, a declarat Madson pentru FANATIK.RO (vezi detalii).

“Nu avea nici legitimaţie de fotbalist!”

Madson a venit în Liga 1 la începutul sezonului 2013-2014, cînd a semnat cu FC Vaslui. A bifat 25 de partide pentru moldoveni şi a marcat două goluri. După numai un an s-a dus la CS U Craiova, unde joacă şi în prezent. FANATIK.RO a luat legătura cu Adrian Porumboiu, fostul patron al lui FC Vaslui. Acesta l-a făcut praf pe mijlocaşul venit în Liga 1 de la Atletico Goianiense.

ADVERTISEMENT

“Nu avea nici legitimaţie de fotbalist cînd a venit la Vaslui. Era un grăsun luat gratis de pe plajă. Şi acum e mai gras ca mine. Este un nesimţit dacă a ajuns să îl înjure pe Hagi. El trăieşte în altă lume dacă nu a auzit cine este Hagi. Era un jucător modest, a dat o jumătate de gol la Vaslui. Şi-a depus memoriu la FIFA şi a plecat la Craiova. Dar o să spun eu mai multe despre modul în care a ajuns acolo cînd va fi momentul”, a spus Porumboiu pentru FANATIK.RO.

Porumboiu îi distruge pe Madson şi Rambe: “Nişte nulităţi!”

Nu doar Madson a avut ceva de împărţit cu Hagi. Rambe a sărit să-l lovească pe antrenorul Viitorului, lucru care l-a făcut pe Porumboiu să ia foc.

ADVERTISEMENT

“Cel mai mult m-a enervat fundaşul ăla din Insulele Capului Verde. Ce este? Atacant? Hai să fim serioşi! Hagi nu trebuie să-şi pună mintea cu ei. Nişte nulităţi! Mai ales cel din Insulele Capului Negru. Pentru că de acolo vine sigur dacă nu ştie cine e Hagi”, a spus Porumboiu pentru FANATIK.RO.

7 partide a jucat Madson pentru CS U Craiova în acest sezon

12 partide a jucat Rambe pentru CS U Craiova în acest sezon. Nu a marcat

ADVERTISEMENT