MAE: 10 români răniţi în accidentul din Italia – unul în stare grav

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
12/08/2016, 15:00
MAE: 10 români răniţi în accidentul din Italia – unul în stare grav

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat vineri la solicitarea MEDIAFAX că în accidentul din Italia, regiunea Puglia, în care un român şi-a pierdut viaţa, există 10 persoane rănite, din care una se află în stare gravă la reanimare, iar trei au un diagnostic rezervat.

“Consulatul României la Catania a fost notificat cu privire la producerea unui accident în care au fost implicaţi mai mulţi cetăţeni români.

În incidentul produs în cursul zilei de ieri, 11 august 2016, în apropierea localităţii San Severo, regiunea Puglia-Italia, un cetăţean român şi-a pierdut viaţa şi alţi 10 au fost răniţi”, a precizat MAE.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×