MAE, atenţionare de călătorie pentru Portugalia: Cod galben de vînt puternic şi incendii

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
10/08/2016, 19:12
MAE, atenţionare de călătorie pentru Portugalia: Cod galben de vînt puternic şi incendii

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de călătorie în Potugalia.

MAE informează cetăţenii români care doresc să tranziteze sau să se deplaseze pe teritoriul Republicii Portugheze că Institutul Mării şi al Atmosferei (IPMA) a emis o avertizare meteorologică, cod galben, pentru Insula Madeira, ca urmare a vântului puternic (95 km/oră) şi a incendiilor forestiere care au avut loc în regiune, în ultima perioadă.

În Funchal, capitala regiunii autonome Madeira şi la Ponta do Sol, peste o mie de persoane au fost evacuate din case şi hoteluri.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă”, care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de alertare în cazul în care apar situaţii speciale.

sursa: libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×