O nouă avertizare de călătorie în Turcia, după decretarea stării de urgenţă

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
21/07/2016, 12:54
O nouă avertizare de călătorie în Turcia, după decretarea stării de urgenţă

Instaurarea stării de urgenţă timp de 3 luni în Turcia nu are ca efect direct restricţionarea libertăţii de circulaţie a populaţiei civile, nici a turiştilor străini, anunţă Ministerul român al Afacerilor Externe.

Cum situaţia de securitate din Turcia se menţine însă instabilă, cu precădere în aria capitalei Ankara şi a oraşului Istanbul, MAE reia avertismentul adresat cetăţenilor români aflaţi în această ţară sau care se îndreaptă către această destinaţie.

Astfel, românii sunt sfătuiţi să rămână extrem de precauţi şi vigilenţi şi să evite implicarea în orice manifestaţii sau alte evenimente publice care ar putea degenera în violenţe.

De asemenea, ei trebuie să se informeze permanent asupra evoluţiei interne din acest stat şi verificarea disponibilităţii mijloacelor de transport înspre sau dinspre Turcia.

Sursă: www.miscareaderezistenta.ro

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×