MAE a lansat ghidul de călătorie pentru Olimpiada de la Rio

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
01/08/2016, 21:29
MAE a lansat ghidul de călătorie pentru Olimpiada de la Rio

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) pune la dispoziţia românilor care vor merge la Jocurile Olimpice de Vară de la Rio, Brazilia, un ghid cu informaţii utile care cuprinde inclusiv datele de contact ale misiunilor diplomatice ale României în această ţară.

Potrivit unui comunicat de presă remis, luni, dincolo de coordonatele Ambasadei României în Brazilia şi ale Consulatului General al României la Rio de Janeiro, în ghid mai pot fi găsite informaţii despre condiţiile de intrare şi regimul de şedere pe teritoriul acestui stat, dar şi despre regulile şi recomandările specifice perioadei desfăşurării Jocurilor Olimpice.

De asemenea, ghidul prezintă normele de conduită în locurile de desfăşurare a evenimentelor sportive, lista cu obiecte interzise pe stadioane sau în preajma acestora, informaţii privind transportul, precum şi detalii despre legislaţia locală.

Jocurile Olimpice se vor desfăşura la Rio de Janeiro în perioada 5-21 august 2016.

sursa: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×