Sport

Maestrul tenisului! A câștigat peste 5.000 de euro la pariuri cu 10 meciuri din turneele feminine

Un parior s-a dovedit a fi un foarte bun cunoscător al tenisului feminin, iar acest lucru i-a adus un câștig de peste 5.000 de euro.
01.02.2023 | 15:51
Maestrul tenisului A castigat peste 5000 de euro la pariuri cu 10 meciuri din turneele feminine
Un parior s-a dovedit a fi un foarte bun cunoscător al tenisului feminin, iar acest lucru i-a adus un câștig de peste 5.000 de euro. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Este o frumoasă lovitură care vine la doar câteva zile după ce un alt parior s-a îmbogățit cu adevărat, reușind un câștig de peste 100.000 de euro.

A pariat pe 10 partide de tenis și e mai bogat cu 5.000 de euro

La doar o zi după încheierea Australian Open, primul Grand Slam al anului, în toate colțurile lumii au început turnee de tenis de mai mică importanță. Acest lucru nu a contat pentru pariorul nostru, care a reușit să facă un bilet interesant și să câștige peste 5.000 de euro și intră astfel pe lista celor care au început anul cu dreptul, mai ales că Superbet oferă bonusuri consistente.

ADVERTISEMENT

Biletul de tip ”Big Win” nu este deloc unul complicat, dar este clar că ai nevoie de multe cunoștințe în lumea tenisului pentru a putea face alegerile corecte. Și faptul că omul nostru chiar se pricepe o arată și suma investită, una deloc de neglijat: 100 de lei.

A jucat 10 întâlniri de tenis, 9 din turneele WTA de la Lyon și Hua Hin și una de la challengerul de la Cali. A mizat variante soliste, total game-uri și chiar handicap de game-uri și a ajuns la o cotă finală de 212,07.

ADVERTISEMENT

Toate aceste calcule au dus în cele din urmă la un câștig de 26.657,50 de lei, dar trebuie menționat că din această sumă 5,331.50 de lei au venit din Superbonusul de performanță pus la bătaie de Superbet.

Cea mai mare cotă de pe bilet a ieșit fără bătăi de cap

Pe bilet au fost cote cuprinse între 1,30 și 2,00, dar este mai mult decât evident că omul este un cunoscător al fenomenului și a știut ce joacă. Iar asta o arată faptul că pariul a ieșit câștigător fără prea mari probleme.

ADVERTISEMENT

Unele mici emoții i-a oferit întâlnirea Dalma Galfi – Maryna Zanevska, la care a jucat ”2 solist și sub 21,5 game-uri”, la o cotă de 1,95. Victoria belgiencei nu a fost pusă sub semnul întrebării, 6-1, 7-6, însă dacă aceasta ar fi pierdut tie-break-ul setului secund meciul ar fi intrat în decisiv și nu se mai încadra la game-uri.

Cea mai mare cotă de pe bilet, 2,00, a fost la partida Astra Sharma – Tamara Zidansek, la care a pariat ”handicap game-uri Tamara Zidansek: -3,5”. Însă totul a fost sub control, deoarece slovena s-a impus clar cu 6-2, 6-3.

ADVERTISEMENT

tenis 5.000 de euro pariuri

Trebuie să recunoaștem inspirația acestui jucător, dar de ce nu poate că următorul mare câștig va fi chiar al tău. Ai nevoie doar de puţin noroc, ceva ştiinţă şi de bonusurile pe care Superbet le pune la dispoziţia pariorilor.

ADVERTISEMENT