Fotbal intern

Maftei, despre revenirea la Rapid: “Vreau să-mi închiei cariera acolo!”

Vasile Maftei a vorbit despre o posibilă revenire în tricoul celor de la Rapid. Jucătorul celor de la Concordia Chiajna spune că nu se pune problema să se întoarcă acum în Giuleşti, însă...
18.12.2014 | 19:06
Maftei despre revenirea la Rapid Vreau sami inchiei cariera acolo

Vasile Maftei a vorbit despre o posibilă revenire în tricoul celor de la Rapid. Jucătorul celor de la Concordia Chiajna spune că nu se pune problema să se întoarcă acum în Giuleşti, însă admite că şi-ar dori să joace ultimul meci din carieră în tricoul vişiniu.

“Am început recuperarea după accidentarea suferită acum o lună jumătate. Sper ca începutul pregătirilor să mă prindă apt fizic. Am avut un staficoloc foarte puternic la genunchi. Puteam să îl iau de oriunde. Pe final a început să se vadă munca antenorului şi eu cred că sîntem pe un drum bun. Nu mă gândesc să plec de la Chiajna. Cei de la Chiajna nu au pus presiune pe mine şi au fost corecţi. Sper să merg mai departe cu Chiajna şi să ne îndeplinim obiectivul.

N-am vorbit cu domnul Dinu nimic de o eventuală venire a mea la Rapid. Oricum, la Rapid trebuie aduşi mulţi jucători, jucători care ştiu ce înseamnă Liga I, ce înseamnă Giuleştiul şi sper să se salveze de la retrogradare. Nu se pune problema în momentul de faţă să merg la Rapid. Mi-ar plăcea să-mi închei cariera la Rapid. Să joc un ultim meci pe Giuleşti, la Rapid.

Şumudică are oferte şi din alte părţi, şi de la Rapid. Dar a construit la Chiajna o echipă bună şi cred că că îşi va continua drumul la Chiajna. Mai am bani de luat de la CFR. La Comisii tot sînt amânat. Ar trebui să se facă ceva în privinţa asta, să se sesizeze cineva privind amînările astea”, a spus Maftei la Dolcesport.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: