Fotbal intern

Magaye Gueye i-a produs o dezamăgire profundă unei legende dinamoviste: ”Asta mă doare”

10.03.2021 | 18:03
Magaye Gueye ia produs o dezamagire profunda unei legende dinamoviste Asta ma doare
ADVERTISEMENT

Cazul ”Magaye Gueye” continuă să provoace revoltă în rândul marilor dinamoviști. Un fost internațional din rândul roș-albilor a povestit ce caută scouterii cluburilor europene.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Magaye Gueye a fost prins dopat, după meciul Dinamo – FCSB 1-0. La finalul derby-ului din Cupa României, jucat pe 10 februarie, trei jucători ai ambelor formaţii au fost supuşi unui test antidoping.

ADVERTISEMENT

Episodul Magaye Gueye, fotbalistul dinamovist găsit pozitiv cu cocaină la testul anti-doping de după disputa Dinamo – FCSB, din Cupa României, îl revoltă cu atât mai mult pe Bratu, cu cât știe cel mai bine ce se caută la un fotbalist, înainte să fie transferat ”afară”.

Florin Bratu: ”Dinamo nu avea nevoie de așa ceva, mă doare”

Florin Bratu a explicat pentru Digi Sport ce anume caută scouterii din străinătate, la un jucător, mai înainte să-l propună la un club.

ADVERTISEMENT

”Eu am fost șef departament scouting la Dinamo timp de 6 luni, am stat cu cei de la Toulouse care veniseră pentru Dragoș Grigore, m-au întrebat doar despre viața extrasportivă, e familist sau nu, de unde provine , contau foarte mult aceste aspecte.

Dinamo nu avea nevoie de așa ceva, poate pierde sponsori, jucătorii sunt afectați. Mă doare ce s-a întâmplat”, a spus Bratu, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

”E nebunie la Dinamo”

Fostul internațional a mai spus că ultimele evenimente care au adus Dinamo în prim-planul presei sportive nu au nicio legătură cu performanța și că acestea ilustrează perfect situația în care se scaldă clubul la care el a cucerit Supercupa în 2005.

”E un eveniment trist, e un fotbalist de la Dinamo, e vorba de imaginea clubului. Când intru pe știri, toate încep așa: un jucător de la Dinamo a fost găsit drogat. E nebunie la Dinamo”, a mai spus Bratu, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Florin Bratu a jucat patru sezoane la Dinamo, dar și în Franța, la Nantes și Valenciennes. După ce și-a încheiat cariera sportivă a fost, printre altele, și director de scounting al clubului din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT
Tags: