Fotbal intern

Magaye Gueye revine pe teren în Botoşani-Dinamo! Ce poreclă i-au pus colegii în vestiar după petrecerea în jacuzzi. Exclusiv

23.01.2021 | 22:40
Magaye Gueye revine pe teren in BotosaniDinamo Ce porecla iau pus colegii in vestiar dupa petrecerea in jacuzzi Exclusiv
Magaye Gueye Sursa: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

Magaye Gueye va fi pentru prima dată în lotul lui Dinamo în acest an după ce a ratat ultimele două meciuri ale echipei din cauza problemelor medicale. Pentru atacant, meciul cu FC Botoşani va fi prima apariţie după filmarea controversată cu petrecerea în jacuzzi. 

Titularul postului de atacant central, Adam Nemec, este suspendat pentru confruntarea de la Botoşani, iar din informaţiile FANATIK, Magaye Gueye are şanse mari să fie titularizat în ofensivă. O altă variantă este ca noua achiziţie, Andrei Blejdea, să joace vârf retras.

ADVERTISEMENT

Magaye Gueye a ţinut capul afiş al site-urilor de sport şi a celor mondene cu o filmare în piscină alături de două femei, una dintre ele fiind Laurette Atindehou, cunoscut fotomodel şi fostă asistentă tv.

Magaye Gueye revine pe teren în Botoşani-Dinamo! Ce poreclă i-au pus colegii în vestiar

Pe filmare, atacantul celor de la Dinamo face referire şi la faptul că n-a văzut niciun ban de la club, însă cu toate acestea trăieşte ca un “rege” : „Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în **** de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro… Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?”, a spus Gueye conform Prosport.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Atacantul francez a lipsit de la primele două meciuri ale sezonului de la Dinamo din cauza unor probleme musculare, însă va reveni la meciul cu FC Botoşani şi are şanse mari să fie titularizat de Jerry Gane.

FANATIK a aflat că Magaye Gueye s-a ales cu o nouă poreclă după filmarea care a făcut înconjurul internetului. Colegii îl strigă “Laurette” pe atacantul francez care s-a filmat în piscină alături de cele două femei.

ADVERTISEMENT

Magaye Gueye a semnat un nou contract cu Dinamo imediat după scandal

Magaye Gueye a fost adus în octombrie la Dinamo şi a semnat o înţelegere valabilă două sezoane cu “alb-roşii”. Atacantul francez avea unul dintre cele mai mari salarii de la club, 25.000 de euro lunar, însă nu a văzut niciun cent din aceşti bani.

Suporterii din programul DDB au reuşit să îl convingă pe Magaye Gueye să îşi renegocieze contractul şi să accepte un salariu mai mic pe care să îl şi încaseze. Fanii l-au iertat pentru escapada care a făcut înconjurul internetului.

ADVERTISEMENT

“M-am referit la cei care m-au adus aici, m-au mințit și mi-au făcut viața un calvar”

Francezul a spus imediat după ce filmarea a fost postată că nu îşi doreşte să plece de la Dinamo şi cuvintele erau adresate lui Pablo Cortacero, cel care nu s-a ţinut de cuvânt şi nu le-a plătit niciun salariu jucătorilor:

“M-am referit la cei care m-au adus aici, m-au mințit și mi-au făcut viața un calvar. Am jucat și eu la Everton, la echipa națională a Franței și în Turcia, dar niciodată nu am trăit așa ceva. Repet, vorbele mele au fost îndreptate către Cortacero și ai lui, nu către fani sau echipă.

Nu! Dacă nu mi-ar fi plăcut clubul Dinamo aș fi cerut rezilierea, dar eu am discutat cu suporterii din DDB și am semnat un nou contract tocmai pentru că Dinamo este un club mare și iubesc suporterii acestei echipe!”, a spus Gueye.

Dinamo a cedat în ultima etapă, scor 0-1, împotriva Chindiei Târgovişte. Jerry Gane are probleme în compartimentul de atac după ce l-a pierdut pe Adam Nemec, suspendat pentru confruntarea cu FC Botoşani, programată duminică, de la ora 20:00.

“Filmulețul acela cred că are două luni de zile și eu știu foarte bine la cine l-a trimis. Persoana respectivă îl amenință acum pe Magaye cu niște lucruri și de aceea a ajuns materialul video în spațiul public. Noi nu i-am făcut rău, i-am făcut bine (n.n. râde). Eu sunt în relații bune cu Magaye, atât pot să spun”, Laurette Atindehou

  • 30 de ani are Magaye Gueye
  • 2 goluri a marcat Gueye pentru Dinamo

 

ADVERTISEMENT
Tags: