Fotbal intern

Magaye Gueye, scandaluri pe bandă rulantă la Dinamo! A înjurat clubul din jacuzzi şi a fost prins dopat

09.03.2021 | 21:00
Magaye Gueye scandaluri pe banda rulanta la Dinamo A injurat clubul din jacuzzi si a fost prins dopat
ADVERTISEMENT

Magaye Gueye a fost în centrul unui scandal cu femei, alcool şi… înjurături, la începutul acestui an, mai exact la jumătatea lunii ianuarie. După 3 săptămâni şi jumătate a primit test antidoping pozitiv pentru cocaină.

FANATIK a anunţat în exclusivitate că atacantul alb-roşilor a fost prins dopat la controlul efectuat de Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD). 

ADVERTISEMENT

Scandalagiu în jacuzzi, a înjurat Dinamo

Un filmuleţ, realizat chiar de atacantul senegalezo-francez al lui Dinamo, a apărut pe 15 ianuarie. Prosport a publicat clipul în care Gueye s-a „imortalizat“ în jacuzzi alături de două tinere, una dintre ele fiind Laurette.

Pe filmare, Gueye are o atitudine sfidătoare şi adresează injurii conducerii dinamoviste. „Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în **** de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut, negro… Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag ****! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?“, spunea Gueye în clipul amintit.

ADVERTISEMENT

A bătut în retragere: „M-am referit la cei care m-au adus aici“

Ulterior, atacantul şi-a recunoscut greşeala şi şi-a cerut scuze suporterilor, precizând că toate cuvintele grele au fost adresate exclusiv conducerii. Mai mult, din spusele lui, întâmplarea cu jacuzzi-ul avusese loc înainte cu circa două luni de publicarea filmului.

„M-am referit la cei care m-au adus aici, m-au mințit și mi-au făcut viața un calvar. Am jucat și eu la Everton, la echipa națională a Franței și în Turcia, dar niciodată nu am trăit așa ceva. Repet, vorbele mele au fost îndreptate către Cortacero și ai lui, nu către fani sau echipă.

ADVERTISEMENT

Nu! Dacă nu mi-ar fi plăcut clubul Dinamo aș fi cerut rezilierea, dar eu am discutat cu suporterii din DDB și am semnat un nou contract tocmai pentru că Dinamo este un club mare și iubesc suporterii acestei echipe!“, a mai spus vârful de atac, potrivit aceleiaşi surse.

Gueye a fost adus la Dinamo în toamna lui 2020 şi ar fi trebuit să aibă un salariu colosal pentru Liga 1. Nu mai puţin de 25.000 de euro i-au fost promişi în momentul în care a semnat, dar nu a văzut niciun ban.

ADVERTISEMENT

Suporterii l-au iertat pentru ieşirea lui. Gueye a ajuns la un nou acord cu Programul DDB şi a semnat o nouă înţelerege, pe o sumă mai mică, dar bani pe care îi şi primeşte.

Dopat cu cocaină, la 25 de zile după episodul jacuzzi

Gueye a fost unul dintre cei şase jucători testaţi antidoping la meciul din optimile Cupei României dintre Dinamo şi FCSB, câştigat de „câini“ cu 1-0.

Gueye se alătură unor nume mari din fotbal care au fost prinşi după ce au consumat cocaină. De pe ea nu lipsesc Diego Armando Maradona, dar nici Adrian Mutu.dav

ADVERTISEMENT