Life

Magazinul din România care dă 30% din bani înapoi clienților. Trebuie doar să cumpărați anumite produse

Celebrul magazin din România care oferă tuturor 30% din bani înapoi. Care este singura condiție pe care trebuie să o îndeplinească românii.
21.06.2024 | 07:37
Magazinul din Romania care da 30 din bani inapoi clientilor Trebuie doar sa cumparati anumite produse
Magazinul din România care oferă 30% înapoi la cumpărături tuturor. Sursa foto: Pinterest, Pixabay
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru românii care vor să economisească bani. Unul dintre cele mai cunoscute magazine de la noi oferă 30% din bani înapoi clienților. Iată ce produse trebuie cumpărate pentru a beneficia de această ofertă.

Celebrul magazin din România care oferă tuturor 30% din bani înapoi.

În ultima vreme, românii sunt mult mai atenți la cheltuieli. Din cauza scumpirilor, mulți își calculează foarte bine bani, astfel încât să supraviețuiască de la o lună la alta, fără probleme.

ADVERTISEMENT

De obicei, românii cheltuie cei mai mulți bani la cumpărături, fie ele de mâncare sau de alte produse necesare în casă. De data asta, unul dintre cele mai mari magazine de la noi s-a gândit la portofelul tuturor.

În această perioadă, în magazinele Auchan se desfășoară o campania care sigur va fi pe placul multor români. Retailerul este dispus să ofere 30% din bani înapoi, însă, este necesară îndeplinirea unei condiții.

ADVERTISEMENT

Pentru a-și fideliza clienții, Auchan a decis să ofere bani înapoi tuturor românilor care cumpără articole vestimentare aparținând mărcii Inextenso. Hainele din magazinele Auchan au prețuri acceptabile, iar acum, vor fi mai ieftine, căci românii vor primi înapoi o parte din bani.

Campania promoțională a început pe 19 iunie

Procentul de 30% din banii înapoi nu va fi primit sub formă de bani cash. Românii care vor să beneficieze de această promoție, trebuie neapărat să aibă card MyClub. Suma va fi restituită numai pe cardul de fidelitate Auchan.

ADVERTISEMENT

”Prin superputerea cardului de fidelitate MyCLUB Auchan primești 30% bani înapoi ca bonus pe cardul MyCLUB Auchan, de mâine, 19 iunie. Oferta nu se aplică produselor aflate în alte promoții.”, au comunicat cei de la Auchan.

Cei care nu au card de fidelitate Auchan, își pot face în orice moment. Nu există nicio condiție legată de vechimea cardului sau de momentul în care a fost creat. Cardul MyClub poate fi creat online, direct în aplicația magazinului.

ADVERTISEMENT

Hainele Inextenso nu sunt singurele care le aduc românilor o bucurie. În această perioadă, la promoție este și berea care, date fiind temperaturile de afară, se consumă mai mult ca niciodată.

În magazinele Auchan a început Marele Târg de Bere care a ajuns la ediția cu numărul 15. Pasionații de bere pot găsi aici o mulțime de sortimente, iar multe dintre ele vin la pachet și cu alte produse promoționale

ADVERTISEMENT