Life

Magazinul din România cu produse la 1 leu se extinde. Vezi unde s-a deschis o nouă locație. Patronii sunt din Ucraina și clienții mai mult decât mulțumiți

Lanțul ucrainean care deschide un nou magazin în țara noastră. Are lucruri de la 1 leu, iar cumpărătorii sunt foarte încântați.
29.06.2024 | 13:30
Magazinul din Romania cu produse la 1 leu se extinde Vezi unde sa deschis o noua locatie Patronii sunt din Ucraina si clientii mai mult decat multumiti
Lanțul ucrainean care deschide un nou magazin în țara noastră. Are lucruri de la 1 leu, iar cumpărătorii sunt foarte încântați. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Magazinul din România cu produse la 1 leu se extinde. Vezi unde s-a deschis o nouă locație. Patronii sunt din Ucraina și clienții mai mult decât mulțumiți. În momentul de față ajunge la un număr de 8 unități pe teritoriul nostru.

Lanțul ucrainean care deschide un nou magazin în țara noastră. Are lucruri de la 1 leu, iar cumpărătorii sunt foarte încântați

Lanțul ucrainean care deschide un nou magazin în țara noastră. Are lucruri de la 1 leu, iar cumpărătorii sunt foarte încântați de ceea ce găsesc pentru că ofertele sunt mai mult decât accesibile. Totul este extrem de ieftin.

ADVERTISEMENT

În 2023 avea 7 unități în România, două în Fălticeni, două în Suceava și câte una în Iași, Botoșani și Bacău. Și-a propus să se extindă și mai mult, aspect de care se ține de cuvânt cu un nou loc, de această dată în Târgu Frumos.

Așadar, din data de 20 iunie 2024 Aurora Multimarket se găsește pe Bulevardul Cuza Vodă, Bloc 7-8-9. Magazinul care vinde produse începând cu suma de numai 1 leu are de la jucării pentru copii până la cadouri.

ADVERTISEMENT

De asemenea, clienții pot achiziționa alimente, articole de îngrijire personală, de menaj și detergenți, precum și produse pentru casă, accesorii pentru baie și bucătărie. Pe de altă parte, patronii din Ucraina au planuri mari pentru viitor.

Aurora Multimarket, planuri de extindere în Republica Moldova

Taras Panasenko, CEO-ul companiei Aurora Multimarket, a declarat în urmă cu ceva vreme că intenționează să se extindă și mai mult. Anul acesta vrea să deschidă sute de magazine, unele dintre ele în Republica Moldova.

ADVERTISEMENT

Primul magazin peste Prut ar putea fi inaugurat abia spre finalul anului sau chiar în 2025. Magazinele Aurora au o suprafață de circa 150 de metri pătrați, însă, noul concept prevede o suprafață de vânzare de 400 de metri pătrați.

„Testăm un nou format, magazine de circa 400 de metri pătrați. Media suprafeței unităților de până acum ajunge la 150 de metri pătrați”, a declarat Taras Panasenko, scrie  The New Voice of Ukraine.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, CEO-ul lanțului ucrainean a mai subliniat că investiția într-un nou magazin depășește valoarea de 100.000 de dolari. Rețeaua de retail Aurora a fost fondată în 2011 de Lev Zhydenko, Taras Panasenko și Lesya Klymenko.

Sediul central de asistență al companiei este în Poltava, unde lucrează peste 1.200 de angajați. Lanțul are peste 1.100 de unități în Ucraina. În 2021 a anunțat planuri de a intra pe piețele din Europa Centrală și de Est.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice,...
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice, cu ploi torențiale și grindină
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Adriana Bahmuțeanu, încă un divorț. S-a despărțit de George Restivan
Adriana Bahmuțeanu, încă un divorț. S-a despărțit de George Restivan
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink