Life

Magazinul online al Anei Morodan, între pierderi și câștiguri. Din ce face cu adevărat bani “contesa digitală”: „Sunt mărci pe care le-am construit personal”

Ana Morodan a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK despre afacerile sale. Shop-ul ei online nu excelează la capitolul profituri, însă nu este singurul proiect de care se ocupă vedeta de la Antena Stars.
09.08.2022 | 16:12
Magazinul online al Anei Morodan intre pierderi si castiguri Din ce face cu adevarat bani contesa digitala Sunt marci pe care leam construit personal
Ana Morodan, influenceriță
ADVERTISEMENT

Ana Morodan știe să facă bani din orice și, chiar dacă rezultatele nu sunt întotdeauna mulțumitoare, vedeta este încântată că reușește să facă lucrurile pe care și le dorește.

Shop-ul Anei Morodan, profituri în scădere în 2021

“Contesa digitală” deține un magazin online, Morodan Shop SRL, profiturile acestuia scăzând în ultimii doi ani din cauza pandemiei de coronavirus. Nu este, însă, singura sursă de venit a vedetei de la Antena Stars!

ADVERTISEMENT

Cu toate că în 2020 și 2021, din afacerea mai sus menționată a înregistrat pierderi pe care le-a recunoscut chiar ea în exclusivitate pentru FANATIK, Ana Morodan nu s-a descumpănit nicio secundă, mai ales că shop-ul online nu este prioritatea ei numărul unu.

Potrivit informaților obținute de FANATIK, Morodan Shop SRL are o cifră de afaceri de 225.000 de lei, în scădere cu 40% față de datele raportate în 2020, când a izbucnit pandemia. La capitolul profit net, afacerea “contesei digitale” e pe minus în 2021, mai precis, vorbim despre o pierdere de 113.000 lei.

ADVERTISEMENT
Așa arată situația financiară a magazinului online deținut de Ana Morodan

“Contesa digitală” are, însă, mai multe business-uri la activ: “Sunt mărci pe care le-am construit personal”

Contactată de FANATIK pentru a vorbi despre business-ul pe care și l-a deschis în pandemie, Ana a spus că nu a creat vreo strategie de marketing pentru produsele pe care le vinde pe site, afacerea fiind mai degrabă o prelungire a personalității ei.

Vedeta ne-a spus și care sunt lucrurile care se vând cel mai bine din shop-ul online. Pe primul loc sunt hainele de la Apartment 17 și, în general, tot ce ține de zona fashion, iar apoi urmează antichitățile (obiecte decorative, ornamente etc).

ADVERTISEMENT

„Shop-ul e doar unul din business-urile mele. Nu este singurul. Am avut ideea de a face acest shop de vreo trei ori. Abia în pandemie am luat decizia de a lansa magazinul online. E, cumva, ca o prelungire a personalității mele.

A mers destul de binișor în pandemie. Evident, au existat și pierderi, căci s-au oprit multe afaceri. Au existat pierderi de zeci de mii de euro cam pentru toți cei care sunt influenceri”, a declarat Ana Morodan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Morodan a mai povestit că are o serie de alte afaceri pe care le derulează, asupra cărora își concentrează atenția 100%. „Eu fac, de pildă, consultanță de business-uri. Sunt mărci pe care le-am construit personal. Ofer sfaturi celor care vor să își mute, de exemplu, afacerile în mediul online. Asta apropo de ce mai fac în afară de produsele pe care le vând pe Morodan Shop. Mai am și proiectul Magic Works, printre altele.

Pentru acest magazin, recunosc, nu am făcut performance marketing. Nu am o strategie. Nu fac vreo strategie. E mai mult un shop pentru comunitatea mea, care se regăsește în dichisurile pe care le vând și sunt foarte mulțumită de asta”, a continuat Ana Morodan.

De la blog-ul de fashion direct pe micile ecrane

Ana Morodan s-a remarcat de-a lungul anilor ca una dintre principalele influencerițe de la noi. A devenit cunoscută ca bloggeriță de fashion și, treptat, a ajuns și în lumina reflectoarelor.

Ana a început de ceva ani să cocheteze și cu televiziunea. A fost jurată în emisiunea „Masked singer” de la PRO TV, iar acum are propriul ei reality-show, „Reală”, la Antena Stars.

Show-ul de la Antenă a luat o pauză pe perioada lui august. Acesta va reveni din toamnă cu cel de-al doilea sezon. La un moment dat, au existat niște zvonuri potrivit cărora Anei nu i s-ar fi prelungit contractul la Antena Stars. Speculațiile au fost infirmate chiar de vedetă, în urmă cu ceva timp, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT