Life

Magazinul uriaș din România care are reduceri de până la 50%. Ce îți poți cumpăra la jumătate de preț

Supermarketul gigantic din țara noastră cu prețuri mai mici cu 50%. Care sunt lucrurile ce pot fi achiziționate de clienți.
24.06.2024 | 16:45
Magazinul urias din Romania care are reduceri de pana la 50 Ce iti poti cumpara la jumatate de pret
Supermarketul gigantic din țara noastră cu prețuri mai mici cu 50%. Care sunt lucrurile ce pot fi achiziționate de clienți. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Magazinul uriaș din România care are reduceri de până la 50%. Ce îți poți cumpăra la jumătate de preț. Obiectele sunt la mare căutare în rândul oamenilor, mai ales că a început deja perioada vacanțelor la mare și la munte.

Supermarketul gigantic din țara noastră cu prețuri mai mici cu 50%. Care sunt lucrurile ce pot fi achiziționate de clienți

Supermarketul gigantic din țara noastră cu prețuri mai mici cu 50%. Care sunt lucrurile ce pot fi achiziționate de clienți. Oferta este valabilă până la finalul verii, ceea ce înseamnă că oamenii au timp să profite de ea.

ADVERTISEMENT

Cei care au trec zilele acestea pragul magazinelor Carrefour de pe teritoriul României au putut vedea deja oportunitatea de care pot profita. Cumpărătorii pot pune în coș genți, rucsacuri sau valize la costuri foarte avantajoase.

Acestea se pot lua la jumătate de preț în intervalul 6 iunie – 31 august 2024, prin intermediul punctelor acumulate de clienți. Ele pot fi puncte autocolante sau puncte Act for Good care se strâng în aplicația Carrefour.

ADVERTISEMENT

Punctele sunt evaluate în același mod, indiferent că sunt colectate fizic (pe talon) sau în aplicația Carrefour. Adică, la fiecare 20 de lei cheltuiți un client primește un punct. La 5 puncte strânse se deblochează o reducere de 50% la 19 produse.

În felul acesta românii pot beneficia de reduceri de 50% la produsele din campania ELLA ICON LEAF. Magazinul are atât bagaje, cât și genți de voiaj pentru copii și adulți. Culorile sunt vibrante, iar imprimeurile te trimit cu gândul la vacanță.

ADVERTISEMENT

Carrefour, campanie specială pentru clienții săi

„Sunt încântat să prezentăm noua noastră campanie de loializare exclusivistă. Într-o piață dinamică și competitivă, menținerea și răsplătirea fidelității clienților noștri este esențială.

Marcăm un nou capitol în relația noastră cu clienții, un capitol bazat pe recunoaștere, recompense și experiențe unice”, a declarat Alexandru Vasiliu, Manager Produs BLS Carrefour, relatează retail.ro.

ADVERTISEMENT

„Campania de loializare exclusivistă este un angajament față de clienții Carrefour, cu produse calitative. Produsele print din această gamă sunt create cu o grafică unică, care nu se regăsesc în colecțiile obișnuite.

Suntem încrezători că această campanie va fi pe placul clienților Carrefour”, a spus Yousef Mustafa, CEO Anzak Land SRL. Produsele promoționale se găsesc în hipermarketurile Carrefour, Carrefour Market, Carrefour Express, pe carrefour.ro și în aplicația Bringo.

ADVERTISEMENT
Tags:
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu...
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu și-a învățat lecția scumpă
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Ea este Marina, doctoriţa ucisă în cabinetul stomatologic din Brăila unde lucra. Primele...
Ea este Marina, doctoriţa ucisă în cabinetul stomatologic din Brăila unde lucra. Primele ipoteze despre identitatea criminalului
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o...
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”