Fotbal intern

Magazinerul lui Dinamo, detalii incredibile din spital: „Sunt carantinat cu o persoană cu coronavirus. A făcut febră mare!”

12.06.2020 | 15:51
Magazinerul lui Dinamo detalii incredibile din spital Sunt carantinat cu o persoana cu coronavirus A facut febra mare
ADVERTISEMENT

După probleme financiare pe care le-a avut în ultima perioadă, Dinamo trece printr-un nou moment dificil după ce Cătălin Clincea, magazinerul echipei, a fost depistat pozitiv cu coronavirus, chiar înainte de reluarea Ligii 1.

Magazinerul se apără și spune că s-a protejat de COVID-19, însă, se pare, că nu a fost de ajuns pentru a nu se infecta.

ADVERTISEMENT

Magazinerul lui Dinamo susține că s-a protejat împotriva coronavirusului

Cătălin Clincea, magazinerul lui Dinamo, a vorbit pentru doardinamo.ro, unde a mărturisit că s-a protejat corespunzător împotriva coronavirusului:

„Este adevărat că sunt internat carantinat cu o persoană care are coronavirus, nu fac eu alegerile. Eu nu am niciun simptom, n-am absolut nimic. Celălalt pacient a făcut temperatură.

ADVERTISEMENT

Primesc rezultatul celui de-al doilea test și voi vedea. Dar indiferent de rezultat trebuie să stau 14 zile la spital. Din fericire, familia mea este în regulă”.

„lar eu tot ce îmi doresc este sănătate. Ceea ce pot să asigur pe toată lumea este că eu chiar m-am protejat cum am putut mai bine șî vedeți totușî ce s-a întâmplat”, susține magazionerul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Și jucătorii lui Dinamo sunt bulversați de situație și nu știu ce se va întâmpla, mai mulți fotbaliști ai „câinilor” dezvăluind în exclusivitate pentru FANATIK neliniștile pe care le au legate de infectarea magazionerului cu COVID-19 și pentru reluarea meciurilor.

„Câinii” sunt amenințați de LPF

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre situația de la Dinamo și a explicat care sunt soluțiile pentru aceștia, cel mai negru scenariu ar fi cel în care echipa lui Adrian Mihalcea ar pierde cu 3-0 la „masa verde”.

ADVERTISEMENT

„Echipa respectivă va trebui să fie supusă anchetei epidemiologice. Până când se va finaliza ancheta, e clar că nu va putea fi programată echipa respectivă.

Încercăm să găsim date pentru reprogramare şi a doua soluţie, din păcate, e pierderea meciului cu 3-0, în temeiul dispoziţiilor regulamentare. Sub nicio formă un caz pozitiv nu întrerupe competiţia în Liga I”, a spus Justin Ștefan la ProX.

ADVERTISEMENT