Life

Magda Catone, declarație emoționantă la 9 ani de la moartea lui Șerban Ionescu. “Suntem împreună într-un duh”

Magda Catone a trăit o adevărată dramă după moartea regretatului actor Șerban Ionescu. Actrița a găsit puterea de a merge mai departe datorită fiului său.
19.11.2021 | 10:44
Magda Catone declaratie emotionanta la 9 ani de la moartea lui Serban Ionescu Suntem impreuna intrun duh
Magda Catone, declarații la 9 ani de la moartea lui Șerban Ionescu. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Șerban Ionescu a murit pe 21 noiembrie 2012. La 9 ani de la dispariția actorului, soția sa povestește că a trecut prin clipe cumplite, dar a găsit puterea de a merge mai departe de dragul fiului său.

Carol are 26 de ani și a moștenit talentul actoricesc al părinților săi.

Tânărul organizează alături de mama sa festivalul Șerban Ionescu.

Magda Catone, declarație emoționantă la 9 ani de la moartea lui Șerban Ionescu

Șerban Ionescu și Magda Catone au foormat unul dintre cele mai frumoase cupluri din teatru. Cunoscutul actor a decedat în urmă cu 9 ani, iar de atunci Magda Catone a decis să se retragă din viața publică, iar aparițiile sale au fost extrem de rare.

ADVERTISEMENT

Actrița a trecut prin momente foarte grele, dar a reușit să găsească forța de a merge mai departe. Și-a dorit să fie puternică pentru fiul pe care îl are cu regretatul actor. Magda Catone a dezvăluit într-o emisiune că nu a avut timp să-și plângă soțul.

“Nu am apucat să plâng de dorul lui Șerban, mă țin tare. Comuniunea asta dintre noi e ceva ce depășește granițele lăsate de Dumnezeu. Știm că suntem împreună într-un duh.

ADVERTISEMENT

E foarte greu fără el, dar te întărește Dumnezeu și poți să treci peste asta”, a dezvăluit actrița în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV. 

Șerban Ionescu și Magda Catone au un fiu, Carol. Tânărul în vârstă de 26 de ani seamănă foarte bine cu tatăl său. În plus a moștenit și talentul părinților săi. Actrița ajutată de băiatul său organizează festivalul Șerban Ionescu.

ADVERTISEMENT

“Am un băiat care îi calcă pe urme, este o prelungire a relației pe care am avut-o cu Șerban, este Scorpion ca și mine și este stâlpul casei. El este președintele asociației Șerban Ionescu iar eu sunt directoarea Festivalului”, a mai dezvăluit Magda Catone în aceeași emisiune.

Șerban Ionescu și Magda Catone au fost la un pas de divorț

După mai bine de 30 de ani petrecuți împreună, între Șerban Ionescu și Magda Catone a avut loc o ruptură. Actrița depunea actele de divorț în anul 2010. Nu după mult timp s-a răzgândit și a retras cererea de divorț.

ADVERTISEMENT

Problemele au revenit doi ani mai târziu. Atunci, Șerban Ionescu a fost cel care dorea să divorțeze, dar a decedat și procesul nu s-a finalizat.

ADVERTISEMENT