Life

Magda Catone, dezvăluiri despre căsnicia cu regretatul actor Șerban Ionescu. Cum a decurs cererea în căsătorie

Magda Catone, detalii despre mariajul cu regretatul artist, Șerban Ionescu. Cum a cerut-o în căsătorie fostul partener de viață.
09.05.2024 | 17:00
Magda Catone dezvaluiri despre casnicia cu regretatul actor Serban Ionescu Cum a decurs cererea in casatorie
Magda Catone, detalii despre mariajul cu regretatul artist, Șerban Ionescu. Cum a cerut-o în căsătorie fostul partener de viață. Sursa foto: newsweek.ro
ADVERTISEMENT

Magda Catone, dezvăluiri despre căsnicia cu regretatul actor Șerban Ionescu. Cum a decurs cererea în căsătorie. Vedeta din serialul Camera 609. Lasă-mă, îmi place a oferit mai multe detalii despre bărbatul alături de care a devenit mama unui băiat pe nume Carol.

Magda Catone, detalii despre mariajul cu regretatul artist, Șerban Ionescu. Cum a cerut-o în căsătorie fostul partener de viață

Magda Catone, detalii despre mariajul cu regretatul artist, Șerban Ionescu. Cum a cerut-o în căsătorie fostul partener de viață cu care a ajuns la altar în anul 1983. Sunt părinții unui băiat, însă au divorțat după 30 ani de căsnicie.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt legați de foarte multe amintiri frumoase, mai ales că s-au cunoscut în urmă cu multă vreme, la Teatrul de Comedie. Actorii au fost parteneri atât pe scena spectacolelor din țară, cât și în viața de zi cu zi.

„A fost foarte curând după o filmare care s-a petrecut la Vâlcea, pe malul Oltului. O filmare la care am fost invitată, cum se cheamă, la mâna a doua. Era vorba despre un rol în filmul Imposibila iubire, în regia lui Costică Vaeni.

ADVERTISEMENT

A fost o epocă fericită, cu turnee frumoase și plimbări cu adevărat exotice, în care noi, proaspăt căsătoriți, am trăit așa ca în mai multe luni de miere adăugate și care erau o formă de cadou.

După episodul cu filmarea de la Vâlcea, lucrurile au căzut altfel și o a treia etapă a fost momentul în care m-a cerut de soție și a adus și verighetele… A fost așa foc…. Foarte scurt și până la urmă a fost alegerea mea. Mama a fost foarte îngrijorată cum de mă mărit așa, de pe o zi pe alta, vorba vine.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, cununia a fost pe 6 decembrie, iar nunta a fost pe 8 ianuarie. Asta și pentru că cifra asta are o semnificație, poți să o exprimi și altfel, a spus Magda Catone despre cererea în căsătorie, pentru revista viva.ro.

Cum a început povestea de dragoste dintre Magda Catone și Șerban Ionescu

Magda Catone a mai dezvăluit că povestea de dragoste cu Șerban Ionescu a început datorită unui film care s-a filmat la Râmnicu Vâlcea, pe malul Oltului. Mai exact, este vorba de Imposibila iubire, în regia lui Costică Vaeni.

ADVERTISEMENT

În localitatea din Oltenia era deja cel alături de care urma să se căsătorească mai târziu. Pelicula a făcut posibilă o iubire în viața reală pentru că după terminarea filmărilor, în septembrie, cei doi actori au început să se întâlnească, de această dată la București.

La doar o lună de la prima întrevedere a venit și marea întrebare. Magda Catone nu poate spune că a fost dragoste la prima vedere pentru că îl mai văzuse pe regretatul Șerban Ionescu în timpul studenției, când actorul venea foarte des la cursurile sale pentru a se reîntâlni cu profesorul Amza Pellea.

ADVERTISEMENT