Life

Magda Catone, schimbare radicală la 10 ani de la moartea soțului. Cu ce se ocupă acum actrița

Magda Catone a trecut prin clipe grele în urmă cu 10 ani când soțul ei, Șerban Ionescu, a murit. De atunci a dispărut din lumina reflectoarelor și a ales o altă cale.
11.07.2022 | 20:39
Magda Catone schimbare radicala la 10 ani de la moartea sotului Cu ce se ocupa acum actrita
Magda Catone, pe alt drum la 10 ani de la moartea soțului. Ce studiază actrița. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actrița a suferit o schimbare radicală la 10 ani de la moartea partenerului de viață, care a încetat din viață după luni întregi de suferinţă cruntă. Marele artist avea 62 de ani și a lăsat în urma sa un fiu pe nume Carol.

Magda Catone, pe alt drum la 10 ani de la moartea soțului. Ce studiază actrița

Magda Catone nu și-a putut plânge durerea, argumentând că este o femeie puternică. Cunoscuta actriță a lăsat în spate scena artistică și nu a mai jucat în prea multe piese de atunci, în schimb a recurs la o schimbare majoră.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus cu ce se ocupă la 10 ani de când a rămas văduvă, subliniind că își urmează un vis pe care-l are încă din copilărie. Mai exact, este studentă la Facultatea de Teologie și a trecut deja în anul doi de studii.

„Toți ne întrebăm dacă mai există ceva după ce nu vom mai fi. Cum spune Sorescu, «Oamenii vorbesc, se iubesc și mor. Oare mai există ceva?».

ADVERTISEMENT

Despre asta se ocupă Teologia, de felul în care am venit și de felul în care ne pregătim să plecăm și cum stăm în această ambianță a vieții”, a mărturisit Magda Catone într-o emisiune de la Pro TV, notează cancan.ro.

Magda Catone, pregătită să se înscrie la Master

Magda Catone nu știe dacă va fi profesoară după ce va absolvi masterul sau dacă va mărturisi. Artista crede că cea de-a doua variantă o va aduce mai aproape de Dumnezeu și va afla cine este cu adevărat în interior.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta consideră că oamenii sunt suma lucrurilor pe care le fac încă de la naștere și pe care le învață. De asemenea, Magda Catone a surprins pe toată lumea când s-a înscris la Teologie.

E o pasiune pe care o are de mică, care i-a fost insuflată din familie. Actrița este foarte fericită că a reușit să ducă la bun sfârșit această dorință, mai ales că vrea ca după licență să se înscrie și la Master.

ADVERTISEMENT