Life

Magda Ciumac rupe tăcerea. Adevărul despre procesul cu soția lui Tolea și cum i s-a schimbat viața: „Nu a plătit încă nimic!”

13.04.2021 | 13:19
Magda Ciumac rupe tacerea Adevarul despre procesul cu sotia lui Tolea si cum i sa schimbat viata Nu a platit inca nimic
Magda Ciumac a câștigat procesul cu soția lui Tolea, dar aceasta nu i-a plătit încă daune morale. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Magda Ciumac a fost una dintre cele mai cunoscute apariții televizate în urmă cu câțiva ani, însă de la o vreme a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să se focuseze exclusiv pe fiul ei.

Fosta soție a luptătorului MMA a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre cum traversează perioada pandemiei, ce s-a întâmplat până la urmă cu procesul pe care îl avea cu nevasta lui Tolea, dar și ce relație mai are fiul ei cu tatăl său.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câțiva ani, Magda a dat-o în judecată pe Alina Rotaru, soția lui Tolea, pentru că i-a adus tot felul de acuzații pe care nu a putut să le probeze în instanță.

Magda Ciumac, despre procesul cu Alina: „Nu a plătit încă nimic”

Bruneta ne-a spus că Alina a făcut într-adevăr apel în instanță, dar că judecătorii i-au dat dreptate ei în cele din urmă. Deși instanța i-a dat câștig de cauză, Alina nu i-a plătit încă daune morale pentru că a făcut-o cu ou și cu oțet în public.

ADVERTISEMENT

„Clar am câștigat. Când am câștigat, ea a făcut apel. Vezi Doamne, nu a știut de proces, dar a știut toată țara! Am câștigat, dar nu a plătit încă nimic”, a declarat Magda Ciumac pentru FANATIK.

Fosta vedetă lansată de Dan Diaconescu în emisiunea pe care o prezenta la OTV ne-a mai spus că este foarte fericită și că, în ciuda problemelor de sănătate prin care a trecut în urmă cu ceva timp, acum este bine.

ADVERTISEMENT

Tolea n-a dat nici măcar un telefon să întrebe ce mai face fiul său

Cea mai mare bucurie pentru ea este să își vadă fiul sănătos, care în curând va împlini 15 ani. Alexander este sursa ei zilnică de fericire și iubire, iar faptul că Tolea nici măcar nu se mai interesează de copilul său nu mai este o surpriză pentru nimeni.

„Alexander este în primul an de liceu. Face 15 ani în luna august. Tolea nu a mai vorbit cu el. Fiecare oferă ce are în suflet”, ne-a mai spus Magda, întrebată dacă sportivul a dat măcar un telefon în toți acești ani ca să vadă ce mai face băiatul său.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Tolea Ciumac ne-a mai spus că își împarte timpul între Italia și România și că în acest timp a realizat că cel mai important lucru este să fie sănătoasă și ca fiul ei să fie bine, restul nemaicontând.

 

ADVERTISEMENT