Simona Halep

Magda Linette a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre meciul cu Simona Halep: ”Este o jucătoare care simte frica”

28.05.2019 | 21:10
Magda Linette a vorbit in exclusivitate pentru FANATIK despre meciul cu Simona Halep Este o jucatoare care simte frica
Magda Linette a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre meciul cu Simona Halep din turul doi de la Roland Garros 2019

Jucătoarea de tenis Magda Linette a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre meciul cu Simona Halep din turul doi de la Roland Garros 2019. Poloneza de pe locul 87 WTA nu se teme de campioana noastră și și-a amintit că s-au antrenat împreună.

Magda Linette a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre meciul cu Simona Halep: ”Nu știu cum voi juca împotriva ei”

“Doar nu crezi că o să-ţi spun cum o să joc. Glumesc. Momentan nu ştiu, abia am terminat meciul meu. Niciodată nu am jucat contra Simonei, dar am avut şansa să mă antrenez cu ea. Am văzut multe dintre meciurile ei. Sincer, în momentul acesta nu ştiu cum voi juca împotriva ei. Îmi doresc să fiu agresivă, ea este o jucătoare foarte puternică din punct de vedere fizic. Aştept ca antrenorul meu să facă analiza meciului. După asta o să ştiu mai multe lucruri.

Ştiu că are o lovitură de backhand foarte bună şi are un joc solid. Sinceră să fiu, nu ştiu dacă meciul cu Simona este cel mai important din cariera mea. Am jucat contra Serenei la US Open, acesta aş putea spune că a fost cel mai important meci al carierei mele. O să fac tot ceea ce-mi stă în putinţă să câştig şi chiar cred că am şanse. Sper să joc bine şi să profit de şansa mea. Este o jucătoare care simte frica, aşa că trebuie să fiu fără frică. Simona este un atlet incredibil, ştie când trebuie să fie agresivă. Are un joc solid şi ştie să se apere foarte bine”, a declarat Magda Linette în exclusivitate pentru FANATIK despre meciul cu Simona Halep.

Meciul dintre Simona Halep și Magda Linette, din turul doi de la Roland Garros 2019, se va disputa joi, ora de start urmând a fi anunțată miercuri de organizatori. Campioana en-titre a învins-o pe australianca Ajla Tomljanovic în runda inaugurală, scor 6-2, 3-6, 6-1.