Simona Halep

Magda Linette, adversara Simonei Halep, probleme la Roland Garros 2019: “Am fost deranjată de un fan”

29.05.2019 | 15:50
Magda Linette adversara Simonei Halep probleme la Roland Garros 2019 Am fost deranjata de un fan

Magda Linette, adversara Simonei Halep în turul 2 de la Roland Garros, a avut probleme în meciul jucat cu Chloe Paquet din runda inaugurală. Jucătoarea de tenis din Polonia s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 6-1, 6-2, şi a fost agasată de un fan aflat în tribunele arenei.

Magda Linette, adversara Simonei Halep, probleme la Roland Garros 2019. Ce a păţit în primul meci

Magda Linette, adversara Simonei Halep, a avut probleme în primul meci jucat la Roland Garros 2019. Sportiva de 27 de ani a oferit un interviu în presa din Polonia, în care a vorbit despre presiunea pe care a resimţit-o din partea fanilor francezi în timpul meciului cu Chloe Paquet.

“Îmi este uşor să joc atunci când fanii sunt împotriva mea. Toate acele strigăte mă fac mai puternică. Un singur lucru nu înţeleg, atunci când fac zgomot în timpul punctului sau atunci când verific urma unui punct pe zgură. Francezii fac un adevărat zid în jurul jucătoarei pe care o susţin. Cel mai interesant lucru a fost că un fan m-a deranjat în timpul meciului la fiecare minge. Acum doi ani i-am dat prosopul meu, dar se pare că nu i-am câştigat simpatia”, a declarat Magda Linette pentru Przeglad Sportowy.

Magda Linette, adversara Simonei Halep, probleme la Roland Garros 2019 (sursă foto: hepta.ro)
Magda Linette, adversara Simonei Halep, probleme la Roland Garros 2019 (sursă foto: hepta.ro)

Magda Linette a vorbit pentru FANATIK despre meciul cu Simona Halep

Imediat după ce s-a calificat în turul 2 de la Roland Garros 2019, Magda Linette a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre meciul cu Simona Halep. Cele două se vor întâlni joi, după ce românca a eliminat-o pe Ajla Tomljanovic în runda inaugurală a turneului de Mare Şlem din capitala Franţei.

“Doar nu crezi că o să-ţi spun cum o să joc. Glumesc. Momentan nu ştiu, abia am terminat meciul meu. Niciodată nu am jucat contra Simonei, dar am avut şansa să mă antrenez cu ea. Am văzut multe dintre meciurile ei. Sincer, în momentul acesta nu ştiu cum voi juca împotriva ei. Îmi doresc să fiu agresivă, ea este o jucătoare foarte puternică din punct de vedere fizic. Aştept ca antrenorul meu să facă analiza meciului. După asta o să ştiu mai multe lucruri. Ştiu că are o lovitură de backhand foarte bună şi are un joc solid. Sinceră să fiu, nu ştiu dacă meciul cu Simona este cel mai important din cariera mea. Am jucat contra Serenei la US Open, acesta aş putea spune că a fost cel mai important meci al carierei mele. O să fac tot ceea ce-mi stă în putinţă să câştig şi chiar cred că am şanse. Sper să joc bine şi să profit de şansa mea. Este o jucătoare care simte frica, aşa că trebuie să fiu fără frică. Simona este un atlet incredibil, ştie când trebuie să fie agresivă. Are un joc solid şi ştie să se apere foarte bine”, a spus Magda Linette pentru FANATIK.

Magda Linette, adversara Simonei Halep, probleme la Roland Garros 2019 (sursă foto: hepta.ro)
Magda Linette, adversara Simonei Halep, probleme la Roland Garros 2019 (sursă foto: hepta.ro)

A jucat o singură finală WTA până în prezent

Până în prezent, Magda Linette a jucat o singură finală WTA în carieră. În septembrie 2015, poloneza era învinsă de Yanina Wickmayer în ultimul act al turneului de la Tokyo, scor 4-6, 6-3, 3-6. Jucătoarea de tenis de 27 de ani ocupă în prezent locul 87 WTA şi a câştigat 1.692.212 de dolari din tenis. În 2017, Magda Linette a obţinut cea mai bună performanţă la Roland Garros, când a ajuns până în turul 3. La ediţia de anul trecut, adversara Simonei Halep a fost eliminată în turul 1, fiind învinsă de Zarina Diyas.