Life

Magda Pălimariu a dezvăluit numele copilului său. Cum arată vedeta Pro TV, la trei luni după naștere: „Stresul e rețeta”

Magda Pălimariu a dezvăluit care este numele copilului său și cum l-a ales. Vedeta Pro TV își dorește să revină în România.
05.12.2022 | 18:49
Magda Palimariu a dezvaluit numele copilului sau Cum arata vedeta Pro TV la trei luni dupa nastere Stresul e reteta
Magda Pălimariu a spus ce nume a ales pentru fiul său. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Magda Pălimariu a vorbit despre viața de mămică, cum a ales numele fiului său, dar și planurile de viitor. Vedeta abia așteaptă să revină în televiziune.

Magda Pălimariu a dezvăluit numele băiețelului său. Ce semnificație deosebită are și cum l-a ales

După trei luni și jumătate de când a adus pe lume primul copil, Magda Pălimariu a revenit pentru scurt în România și a bifat și o apariție în emisiunea La Măruță. Prezentatorul a complimentat-o pentru cât de bine arată, iar vedeta a recunoscut că totul se datorează stresului.

ADVERTISEMENT

„Stresul este rețeta succesului. Sunt nopți nedormite, copilașul necesită toată atenția mea și e normal să i-o dat pe toată. E ceva nou, nu e ușor, dar este foarte frumos”, spus Magda Pălimariu.

Magda Pălimariu a dezvăluit că a avut parte de o naștere dificilă și că nu i-a fost ușor deloc, mai ales că micuțul s-a născut mai târziu decât era preconizat.

ADVERTISEMENT

„A fost o naștere destul de dificilă. A durat destul de mult, două zile, travaliul. Mi s-a părut că durează o veșnicie pentru că eram și stresată că nu mai vine și nu înțelegeam ce se întâmplă.

Acolo toate femeile nasc natural. Am stat o săptămână în spital”, a povestit Magda Pălimariu.

ADVERTISEMENT

Magda Pălimariu și soțul nu cădeau de acord în privința numelui

Magda Pălimariu și soțul său și-au botezat copilul Axel, un nume norvegian, dar care nu era pe lista lor. L-au descoperit din întâmplare, când nu cădeau de acord în privința listei deja întocmite.

„Mie mi-a plăcut foarte mult. Noi am avut trei nume și nu ne decideam nicicum. Eu îl voiam pe unul, soțul pe celălalt, familia altul.

ADVERTISEMENT

Am văzut acest nume undeva pe internet și mi s-a părut că i se potrivește foarte bine, neștiind că este nume norvegian. Toată lumea a fost de acord din prima. Semnificația numelui este ‘tatăl păcii’”, a dezvăluit vedeta.

Magda Pălimariu își dorește să revină în televiziune: „Face parte din viața mea”

Anul trecut, Magda Pălimariu s-a mutat în Norvegia, dar transmite publicului său că atunci când fiul său va mai crește, se va întoarce în televiziune, căreia îi simte lipsa.

„Nu am renunțat la televiziune, o să revin la muncă exact așa cum eram și înainte, voi reveni aici pentru că e stilul meu normal de viață.

Face parte din viața mea de 20 de ani și rutina mea s-a schimbat dintr-o dată. Vă văd în fiecare zi și merge tot timpul ( n.r televizorul) pe Pro TV”, a recunoscut Magda Pălimariu.

Până atunci, însă, vedeta Pro TV recunoaște că se confruntă cu momente de anxietate și că este o mamă destul de panicată.

„Am avut stări de panică pentru că nu știam ce se întâmplă și aveam tot felul de griji. Pentru că nu poate să vorbească și nu știu ce are și mă speria orice gest de al lui.

Ca să nu țin mâna pe el, că e grea, îi țin tot timpul mânuța lui în palmă. Când nu-l aud că respiră, mă apropii foarte ușor de el. Nu pot să mint oamenii, chiar am 1000 de griji. Abia aștept să crească puțin”, a completat Magda Pălimariu.

ADVERTISEMENT