Life

Magda Pălimariu, însărcinată în 7 luni: “A fost o perioadă destul de grea.” Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului

Magda Pălimariu a dezvăluit că este însărcinată pentru prima dată și are deja 7 luni. De asemenea, vedeta de la Pro TV a dezvăluit și sexul bebelușului său.
30.05.2022 | 11:07
Magda Palimariu insarcinata in 7 luni A fost o perioada destul de grea Vedeta a dezvaluit sexul bebelusului
Magda Pălimariu este însărcinată în 7 luni și a dezvăluit sexul bebelușului. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Magda Pălimariu (42 de ani) este însărcinată pentru prima dată. Prezentatoarea de la Știrile Pro TV a spus care este sexul bebelușului. Ea și soțul ei și-au dorit foarte mult un copil, după cum au dezvăluit acum câteva luni.

Magda Pălimariu este însărcinată în 7 luni

Vedeta de la Pro TV a vorbit despre sarcină în cadrul unui interviu și, totodată, a dezvăluit dacă va avea fetiță sau băiat.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea rubricii meteo este însărcinată în șapte luni și urmează să nască în prima jumătate a lunii august.

“Sunt însărcinată în 7 luni, iar termenul este în prima jumătate a lunii august. Așadar, o să fie tot Leu, ca mami. (zâmbește)”, a declarat Magda Pălimariu pentru revista VIVA, acolo unde pot fi văzute mai multe fotografii cu burtica de gravidă.

ADVERTISEMENT
Magda Pălimariu
Magda Pălimariu este însărcinată. Sursa foto: VIVA

Magda Pălimariu a luat o pauză mai lungă de la muncă. Aceasta s-a simțit destul de rău în primele cinci luni de sarcină.

“Am avut o perioadă destul de grea în primele cinci luni de zile, de aceea am și decis să iau această pauză prelungită de la muncă. Stări de greață, vertij, oboseală, dureri – le-am avut pe toate.

ADVERTISEMENT

Și nici nu fac parte din categoria gravidelor care dorm foarte mult în perioada sarcinii. Din contră, dorm destul de puțin, așadar mă simt destul de epuizată zi de zi, cu toate că înțeleg că perioada grea, în care nu mai poți dormi deloc, abia de acum începe. (râde)

Dar gândul că în curând o să îmi țin copilașul în brațe și bucuria pe care o am în suflet știind că nu mai e mult până în acel moment îmi dau putere să trec peste toate.”, a continuat vedeta.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta a dezvăluit că ea și partenerul ei de viață vor avea un băiat.

Cum a reacționat vedeta atunci când a aflat că este însărcinată

Magda Pălimariu și soțul ei și-au dorit foarte mult să devină părinți, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată, acum că dorința lor s-a îndeplinit.

“Așa cum îți spuneam și atunci, ne-am dorit amândoi foarte tare această sarcină, așa că a fost o bucurie imensă pentru noi.

Mă bucur că Dumnezeu ne-a fost alături și ne-a îndeplinit dorința și că, iată, mai sunt câteva săptămâni până vom face cunoștință cu bebelușul.”, a mai dezvăluit șatena pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT
Tags: