Life

Magda Pălimariu, după ce s-a căsătorit în mare secret: ”Voi sta mai mult timp în Norvegia”

Căsătorită în mare secret, Magda Pălimariu a mărturisit că în următoarea perioadă va locui mai mult în Norvegia, alături de soțul ei, un om de afaceri.
12.03.2022 | 13:16
Magda Palimariu dupa ce sa casatorit in mare secret Voi sta mai mult timp in Norvegia
Magda Pălimariu va petrece mai mult timp în Norvegia pentru a fi alături de soțul ei / Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Magda Pălimariu s-a căsătorit, în vara anului trecut, cu un om de afaceri care derulează mai multe business-uri în Norvegia și țările nordice. Din acest motiv, frumoasa prezentatoare ale știrilor meteo de la Pro TV a decis să petreacă mai mult timp în țara scandinavice, dornică să se adapteze la viața de acolo și să stea alături de soțul cu care s-a măritat în mare secret.

Magda Pălimariu va sta mai mult în Norvegia, cu soțul ei

Frumoasa prezentatoare ale știrilor meteo de la Pro TV, Magda Pălimariu, pare decisă să facă, cel puțin în perioada imediat următoare, naveta între România și Norvegia. Iar cum ea prezintă știrile în weekend, programul ei pare să fie stabilit: cinci zile în Norvegia, două în România.

ADVERTISEMENT

”Mi-ați tot scris în ultima perioadă și vreau să vă zic aici, tuturor, că ne vom vedea în continuare. Weekend-ul acesta am să vă aduc toate datele despre vreme și abia aștept să mă reîntâlnesc cu voi!

Însă este adevărat că în următoarea perioadă voi fi mai mult plecată din tara, dar știți că rubrica meteo face parte din viața mea și nu o să renunț la întâlnirile cu voi!

ADVERTISEMENT

Așadar, în următoarea perioadă voi sta mai mult timp în Norvegia, să mă bucur de locurile frumoase de acolo, sa petrec mai mult timp în țara din care face parte familia mea acum și să mă acomodez cu clima și felul în care trăiesc oamenii în acele locuri.

Vă îmbrățișez cu drag pe toți și ne vedem mâine seară pe Pro TV”, a notat, vineri, pe 11 martie 2022, Magda Pălimariu pe contul ei de socializare, alături de o fotografie făcută în studioul știrilor.

ADVERTISEMENT

Magda Pălimariu, fericită în Norvegia

Chiar dacă este încă implicată în prezentarea știrilor de la Pro TV, Magda Pălimariu recunoaște pe conturile ei de socializare că se simte foarte bine în Norvegia, țară pe care, pe viitor o vede ca fiind țara ei adoptivă.

De altfel, multe dintre fotografiile postate de frumoasa vedetă de la Pro Tv o arată pe Magda Pălimariu înconjurată de peisaje superbe, de iarnă, din țara scandinavă, loc în care se bucură de momente frumoase alături de soțul ei.

ADVERTISEMENT

Magda Pălimariu s-a căsătorit în secret

Magda Pălimariu, vedeta rubricii Meteo de la Pro TV, are 42 de ani și s-a căsătorit, anul trecut, cu un discret om de afaceri din România și care este plecat cea mai mare parte a timpului în țările nordice, mai ales Norvegia.

Ceremonia de nuntă a celor doi, desfășurată în mare secret, a avut loc pe 21 august 2022. Întâi, cei doi îndrăgostiți, în jurul orelor 15.00, au mers la Primăria Sectorului 1, iar după ce au semnat actele care i-au făcut, oficial, soți și soție, prezentatoarea tv și partenerul ei de viață ei au mers la Biserica de pe strada Academiei din Capitală pentru ceremonia religioasă.

Magda Pălimariu a ales să își pună în evidență, la nuntă, formele perfecte într-o rochie albă, mulată, corpul vedetei fiind și mai bine pus în evidență de decolteul adânc.

ADVERTISEMENT
Tags: