Life

Magda Pălimariu vrea să devină mamă. Ce face prezentatoarea după ce a fost înlocuită la Pro TV

Magda Pălimariu a mărturisit care sunt planurile pe care le are. Fosta prezentatoare de la Pro TV a vorbit despre momentul în care va deveni mamă alături de soțul său.
04.04.2022 | 18:28
Magda Palimariu vrea sa devina mama Ce face prezentatoarea dupa ce a fost inlocuita la Pro TV
Magda Pălimariu, planuri de viitor. Vedeta e pregătită să devină mamă după plecarea de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă s-a căsătorit în mare secret vara trecută cu Ionuț Eriksen, un important om de afaceri și președintele Camerei de Comerţ Norvegiano-Române în Oslo. Vedeta nu a avut parte de luna de miere pentru că a respectat restricțiile impuse de pandemie.

Magda Pălimariu, planuri de viitor. Vedeta e pregătită să devină mamă după plecarea de la Pro TV

Magda Pălimariu vrea să devină mamă după plecarea de la Pro TV, unde a fost înlocuită deja încă din luna martie. Fosta moderatoare de la meteo a anunțat că este pregătită să aducă pe lume un copil alături de proaspătul ei soț.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea face în momentul de față naveta între România și Norvegia, motiv pentru care nu se mai poate ocupa live de rubrica pe care a condus-o ani la rând la postul de televiziune din Pache Protopopescu.

„Da. Cu siguranță ne dorim, iar Dumnezeu le aranjează pe toate întodeauna. Norvegia este deja ca o a doua casă pentru mine. Așa că facem naveta între România și Norvegia.

ADVERTISEMENT

Avem prieteni și aici, și acolo, job-urile noastre, familiile – ceea ce ne face să ne simțim bine, indiferent în care dintre cele două țări ne aflăm”, a spus vedeta într-un interviu pentru unica.ro.

Magda Pălimariu, îndrăgostită de peisajele din Norvegia

Magda Pălimariu este foarte încântată că poate descoperi Norvegia, țară pe care o consideră foarte primitoare. Fosta prezentatoare de la Pro TV s-a acomodat foarte repede și a reușit să lege foarte multe prietenii.

ADVERTISEMENT

„Îmi place ce oferă Norvegia, ca țară, are locuri minunate. Ca și România, de altfel. Oamenii sunt calzi și primitori. Noi avem prieteni aici, așa că am fost norocoasă din punctul acesta de vedere și m-am acomodat imediat.

În ultima perioadă, m-am bucurat tare mult de vremea din Norvegia, și de zăpadă. În vara mi-aș dori să mergem undeva la căldură pentru că, sincer, îmi e dor de zilele însorite”, a mai declarat vedeta, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT