Life

Magda Vasiliu, după accidentul fiului ei: “Nu mă pot întoarce în România. Avem mult până departe”

30.03.2021 | 12:55
Magda Vasiliu dupa accidentul fiului ei Nu ma pot intoarce in Romania Avem mult pana departe
Magda Vasiliu a povestit ce se întâmplă în prezent cu băiatul ei de 11 ani
ADVERTISEMENT

Magda Vasiliu s-a retras din fața camerelor de filmat, pentru a fi alături cât mai mult de fiul ei, Vlad, care s-a luptat cu cancerul osos. Fosta știristă de la Prima TV a părăsit și România, de câțiva ani, preferând să se mute în Italia, de unde nu intenționează să revină prea curând.

Fiul Magdei Vasiliu a fost diagnosticat cu cancer osos, iar de cinci ani vedeta s-a mutat în Italia, unde a considerat că băiețelul ei poate primi o îngrijire cu mult mai bună, dar și o nouă șansă la viață. După ce s-a vindecat de afecțiunea delicată, Vlad a putut să se bucure de activitățile copilăriei, pe care pare să le îndrăgească foarte mult.

ADVERTISEMENT

Totuși, băiețelul de 11 ani a întâmpinat de curând o altă problemă medicală.

Magda Vasiliu, dezvăluiri despre accidentarea fiului ei: “Toată experiența asta”

Zilele trecute, a fost solicitată intervenția medicilor imediat după ce Vlad, băiatul fostei prezentatoare Prima TV, a căzut de pe bicicletă și a suferit un accident.

Prin intermediul unei postări formulate în mediul online, Magda Vasiliu a dezvăluit că fiul ei a suferit o fractură de femur, când se plimba cu bicicleta și, după mai multe zile de spitalizare , a ajuns acasă, unde urmează recuperarea. Intervenția medicilor și tratamentul ireproșabil primit de micuț i-au confirmat Magdei Vasiliu, încă o dată, că alegerea de a se stabili în Italia a fost extrem de inspirată.

ADVERTISEMENT

Magda Vasiliu, după accidentul fiului ei:

Magda Vasiliu s-a confruntat cu o situație neașteptată după ce fiul ei și-a fracturat piciorul (sursă foto: Facebook)

“Acum cinci minute îmi suna interfonul. Ies la poartă în halat și dau nas în nas cu o mașină de carabinieri. Mă întreabă daca sunt mama minorului transportat cu elicopterul la Roma. «Cum se simte copilul?» Le spun că acum e bine, că ieri am fost externați. Mi-au luat numărul de telefon și ma vor suna pentru a merge la sediul lor ca sa completez niste hârtii.

ADVERTISEMENT

Toată experiența asta cu Vlad mi-a întărit ideea că nu mă pot întoarce în România. Ambulanța chemată imediat după căzătură a ajuns instant, la spitalul din Viterbo îl așteptau cu totul pregatiți au calmat durerile imediat, au chemat anestezist care l-a adormit pentru radiografie. I-au vorbit non-stop explicându-i ca e în regulă, că va fi bine. Doi infirmieri l-au întrebat cu ce echipă de fotbal ține și dacă are prietenă.

Nu mai spun de profesionalismul celor cu elicopterul. La aterizarea la Roma, pe lângă ambulanța care l-a preluat pe Vlad, era încă o autospecială a pompierilor, iar salvarea noastră a fost escortata de o mașină a carabinierilor până la Bambino Gesu, deși Roma, fiind zonă roșie, era oricum goală la orele la care am ajuns noi. De Bambino Gesu e inutil să mai spun ceva, pentru că despre profesionalismul, empatia și grija față de pacienți am mai scris. Medicii de aici au fost și sunt mereu salvatorii copilului meu. Așa că, chiar dacă am momente când mă gândesc să mă întorc în România, nu am cum… Pentru că nu știu când România va avea astfel de mecanisme care să funcționeze perfect în condiții de urgența maximă. Mai avem mult până departe…”, a spus Magda Vasiliu, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Copilul Magdei Vasiliu a fost diagnosticat cu cancer atunci când avea vârsta de 7 ani, fiind supus și la numeroase ședințe de chimioterapie, greu de suportat și pentru orice adult într-o astfel de situație. Boala a intrat în remisie totală în 2018, iar fosta știristă mărturisea atunci, că deși mai are multe de înfruntat, starea de sănătate a copilul ei este pe drumul cel bun.

ADVERTISEMENT