News

Magda Vasiliu, reacție furibundă după ce a apărut discuția Alexandrei cu cei de la 112

30.07.2019 | 19:16
Magda Vasiliu reactie furibunda dupa ce a aparut discutia Alexandrei cu cei de la 112

Fosta prezentatoare de televizune Magda Vasiliu a răbufnit, imediat după ce a citit stenogramele discuțiilor dintre Alexandra Măceșanu și cei cărora tânăra de numai 15 ani le-a cerut ajutorul!

Reacție furibundă a Magdei Vasiliu, după ce a citit discuțiile Alexandrei cu cei de la 112

„Nicio clipă fata asta nu a fost luată în serios. Nicio clipă nu i s-a spus ce să facă. Nicio clipă nu i s-au dat indicații. Să-i spui unei femei/fete sechestrate:” rămâi acolo”, când ea spune clar că e închisă într-o încăpere, arată ce cretini sunt ăștia care s-au ocupat de caz… Ăștia nu doar că nu știu meserie, dar logica lor este inexistentă complet…”

, a scris vedeta în mediul online.

Stenogramele apelurilor pe care Alexandra Măceșanu le-a făcut la 112 au fost făcute publice pe Facebook de Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei. Oripilată de modul în care i s-a vorbit Alexandrei atunci când tânăra a cerut ajutor statului român a fost și Nadine Voindrouh.

Reacție furibundă a Magdei Vasiliu după ce a citit discuțiile Alexandrei cu cei de la 112
Reacție furibundă a Magdei Vasiliu după ce a citit discuțiile Alexandrei cu cei de la 112

Nadine, oripilată și ea de felul în care i s-a vorbit Alexandrei

”Hai, ce vrei? Unde ești, mă?” Cum își permite un funcționar public să vorbească astfel unui cetățean ? Știu, pare o nimica toată fată de erorile funcționarilor publici care au dus la tragedia greu de descris, însă “diavolul se ascunde în detalii”… Cei mai mulți români, mai ales în zonă rurală, așa își vorbesc între ei : fă, bă, mă… la fel și cu animalele din ogradă. Nimeni nu este deranjat, pentru că pentru cei mai mulți nu există o altă realitate decât cea a gumarilor mov legați cu sârmă, a zdrențelor de casă, a manelelor și a scuipatului de coji de semințe la poartă. A cui e vina ? Nu a oamenilor, pentru că ei sunt orbi, goi; a guvernanților și a PRIMARILOR! În fiecare comunitate rurală trebuie să existe centre comunitare unde oamenii să aibă acces, GRATUIT, la activităti și evenimente educaționale și culturale. Cei mai mulți oameni din rural sunt uitați de lume; sunt necitiți, neumblați, necultivați. Primarii au desființat casele de cultură și le-au transformat în cârciumi… Avem nevoie de centre de dezvoltare comunitară în toate zonele rurale. Guvernanții trebuie să aloce fonduri pentru astfel de locuri…”

, a comentat artista pe contul său de Facebook. „Și tot legat de “unde ești, mă?”, oare cum li se vorbește copiilor care sună la telefonul copilului sau celor care suna la linia de prevenție a suicidului ?… cum? Ar trebui ca toate aceste servicii publice să aibă niște audituri…”, a mai adăugat vedeta.