ADVERTISEMENT
Fotbal international

Maghiarii au găsit principala slăbiciune în naționala lui Rădoi! Ungaria – România, posibila finala din barajul pentru EURO 2021

Autor: Bogdan Ciutacu | 11.09.2020 | 10:28
Maghiarii au găsit principala slăbiciune în naționala lui Rădoi! Ungaria - România, posibila finala din barajul pentru EURO 2021
Maghiarii au gasit principala slabiciune in nationala lui Radoi, pe care o poate intalni la Budapesta in barajul pentru EURO

Ungurii vor cu orice preț să ajungă la EURO și își fac toate calculele înainte de meciul cu Bulgaria, dar stau cu un ochi și pe meciul dintre Islanda și România, iar presa maghiară a analizat slăbiciunile naționalei lui Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Ungaria-România poate fi reeditarea meciului de la Budapesta din 2013, când România a egalat în ultimul minut prin Alexandru Chipciu, în timp ce la București România a câștigat clar cu 3-0.

Jurnaliștii de la Nemzeti Sport au analizat foarte bine echipa României și i-au remarcat pe Denis Alibec, Valentin Crețu și Alexandru Maxim: „România are un nou antrenor, cel care a condus echipa la Campionatul European U21 de anul trecut. Euro 2020 ar putea reprezenta o rampă de lansare în fotbalul mare pentru mulți dintre fotbaliștii din acea echipă, mai ales că România ar juca acasă”.

ADVERTISEMENT

Maghiarii laudă naționala lui Rădoi

După o analiză detaliată, jurnaliștii maghiari au fost surprinși de victoria României în Austria, după ce naționala lui Rădoi nu a reușit să câștige pe teren propriu cu Irlanda de Nord deși a avut un om în plus, în timp ce Norvegia a câștigat la scor cu Irlanda de Nord.

,,Am remarcat două lucruri în primele două meciuri, lipsa de experiență și capacitatea de a se adapta rapid la schimbări. Nu a reușit să învingă Irlanda de Nord, deși a avut un om în plus, apoi a câștigat în Austria”. 

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii de la Nemzeti Sport au fost surprinși de Rădoi: ,,În locul unei întineriri masive, cum era de așteptat, a preferat un alt model. A adus, într-adevăr, 5 jucători noi, dar toți sunt trecuți de 26 de ani. Doar 3 au și debutat, cei care joacă constant și bine la echipele de club, Crețu, Burcă și Iancu”, au analizat la rece maghiarii.

Care sunt minusurile remarcate de unguri la naționala României

Culmea, maghiarii nu remarcat problemele pe partea stângă a apărării, ci consideră că avem probleme pe aripa dreaptă: „Cea mai mare problemă este lipsa totală a soluțiilor pentru postul de fundaș dreapta. Cu Irlanda de Nord l-au folosit pe Hanca, care e de fapt mijlocaș, iar în Austria a jucat Burcă, reprofilat din fundaș central”.

ADVERTISEMENT

FANATIK a făcut o analiză după ultimul meci al Islandei înainte de meciul cu Belgia și a remarcat slăbiciunile nordicilor.

  • Islanda – România, semifinala play-off-ului pentru EURO 2020, se va disputa pe 8 octombrie, la Reykjavik
  • Dacă România învinge, va juca mai departe cu învingătoarea dintre Bulgaria și Ungaria, de asemenea în deplasare, pe 12 noiembrie.
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!