Fotbal intern

Maghiarii, sub tricolori cu tot cu arbitri! Notele FANATIK după Ungaria – România 1-2

27.03.2021 | 21:11
Maghiarii sub tricolori cu tot cu arbitri Notele FANATIK dupa Ungaria  Romania 12
ADVERTISEMENT

România a câștigat meciul cu Ungaria, scor 2-1, în a doua partidă de la Euro U21. Succesul a fost unul obținut după lupte crâncene atât cu adversarii, cât și cu brigada de arbitri. 

Tricolorii au avut un penalty clar, neacordat, la scorul de 0-0, iar faza în urma căreia maghiarii au deschis scorul a venit după un fault evident la Denis Haruț. Românii au întors soarta partidei prin golul fabulos al lui Mățan și reușita lui Pașcanu.

ADVERTISEMENT

Pentru oamenii lui Adi Mutu, victoria este extrem de prețioasă, deoarece îi transformă în favoriți la calificarea în sferturi. Urmează meciul cu Germania, în care căpitanul Marin și George Ganea nu vor avea dreptul să joace.

România, tot mai aproape de sferturile Euro U21! Notele FANATIK după cu Ungaria

Notele FANATIK pentru tricolorii U21, care au reușit să învingă Ungaria în ciuda arbitrajului potrivnic și a jocului dur al adversarilor. Urmează meciul cu Germania, favorita grupei. Căpitanul Marius Marin nu va putea fi utilizat, după ce a primit cartonaș galben în minutul 6. Și George Ganea va fi suspendat.

ADVERTISEMENT

Andrei Vlad – 8 – Providențial atât în prima parte, cât și pe final de meci. A apărat formidabil în prelungiri o minge care s-ar fi putut transforma în golul de 2-2. Poate fi considerat unul dintre eroii partidei.

Denis Haruţ – 7 S-a apărat destul de bine, a fost faultat la faza golului de 1-0. Nu a centrat la fel de des precum Boboc și a părut obosit pe finalul partidei, dar s-a apărat excelent.

ADVERTISEMENT

Denis Ciobotariu – 7 – A fost din nou nesigur și a sfidat eliminarea în prima repriză, dar și-a revenit în partea secundă, când s-a poziționat mai inspirat. La faza golului, s-a retras greoi

Alex Paşcanu – 8 – Mai sigur decât partenerul Denis Ciobotariu. Are și meritul uriaș de a fi fost la locul potrivit în finalul partidei, când a marcat golul unei victorii atât de prețioase.

ADVERTISEMENT

Radu Boboc – 7 – A jucat foarte avansat în repriza secundă, profitând de superioritatea numerică a românilor. A oferit multe centrări, câteva fiind inspirate.

Andrei Ciobanu – 7 – Tehnic, sigur în intervenții și cu noi șuturi care au creat pericol, la fel ca execuția din lovitură liberă prin care a adus punctul obținut în meciul cu Țările de Jos. Pare un izvor de maturitate la mijlocul terenului,

Marius Marin – 6 – Era în pericol de suspendare și a reușit să ia galben încă din minutul 6, după un gest stupid în careul lui Vlad.

Darius Olaru – 7 – A stat bine pe picioare și a „arat” terenul de multe ori. A fost unul dintre cei mai activi tricolori și a reușit să apară și la finalizare de câteva ori.

Alexandru Măţan – 8 – A fost principala sursă de inspirație pentru atacul României, marcând într-o manieră de fotbalist uriaș golul care a adus egalarea.

George Ganea – 6 –  La fel ca în meciul cu Țările de Jos, neinspirat și inexistent la finalizare. S-a remarcat doar în prima repriză, când a lăsat inteligent o minge pentru Ciobanu, care a tras peste poartă. A luat și un galben care îl va împiedica să joace cu Germania.

Olimpiu Moruţan – 6 – De multe ori invizibil, a avut o evoluție ștearsă și a părut obosit. A fost schimbat după 60 de minute, în mod previzibil.

Au intrat pe parcurs:

Adrian Petre (min. 60) – 7 – A intrat bine în meci. A reușit să ofere pasa decisivă la golul decisiv reușit de Pașcanu și s-a mișcat mult mai bine decât Ganea. A ratat și o ocazie foarte mare la 1-1.

Octavian Popescu (min. 86) – A părut să intre bine în meci, dar a avut prea puțin timp la dispoziție. Totuși, s-a remarcat printr-un dribling frumos în prelungiri.

Cătălin Itu (min. 88) – Nu a apucat să se evidențieze cu nimic.

  • Ungurul Szoke a fost eliminat în minutul 42;
  • 66% a fost posesia României în meci.

ADVERTISEMENT
Tags: