Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Magia fotbalului face minuni la EURO 2024. După 14 ședințe de chimioterapie și o operație de 11 ore a venit în Germania să susțină Anglia

Alex Zonneveld este un suporter al Angliei care se confruntă cu probleme teribile de sănătate, dar acest lucru nu l-a împiedicat să vină să-și susțină favoriții la EURO 2024.
16.06.2024 | 15:25
Magia fotbalului face minuni la EURO 2024 Dupa 14 sedinte de chimioterapie si o operatie de 11 ore a venit in Germania sa sustina Anglia
Alex Zonneveld este un suporter al Angliei care se confruntă cu probleme teribile de sănătate, dar acest lucru nu l-a împiedicat să vină să-și susțină favoriții la EURO 2024. Sursă foto: mirror.co.uk
ADVERTISEMENT

Trupa lui Gareth Southgate va debuta la turneul final din Germania împotriva reprezentativei Serbiei. Meciul din Grupa C se va disputa duminică, 16 iunie, de la ora 22:00, pe Arena AufSchalke din Gelsenkirchen.

Un fan a ieșit din operație și a venit să susțină Anglia la EURO 2024

Văzută de specialiști ca una dintre marile favorite la câștigarea EURO 2024, naționala Angliei va fi susținută în primul său joc din Germania de un fan care a fost nevoită să treacă printr-o intervenție chirurgicală delicată.

ADVERTISEMENT

Conform publicației britanice Mirror, Alex Zonneveld, în vârstă de 25 de ani, a fost diagnosticat anul trecut cu o formă rară de cancer osos și a fost nevoit să facă 14 ședințe de chimioterapie și a fost supus unei operații care a durat 11 ore.

Un susținător fervent al echipei lui Gareth Southgate, tânărul a povestit că după ce i s-a descoperit boala necruțătoare nu a mai crezut că va fi capabil să facă o deplasare atât de lungă pentru a fi alături de favoriți.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns să aibă bilet la meci

Cu toate acestea, el nu a depus armele și a luptat din greu cu boala. Povestea sa a devenit virală în Anglia, iar Alex Zonneveld a primit un bilet la partida cu Serbia. Tânărul a explicat că visul de a fi în Germania l-a ajutat să treacă peste toate problemele medicale.

”Am luat decizia că, dacă sunt suficient de norocos să trec peste toate astea – și în viață, atunci primul lucru pe care îl voi face este să ajung la EURO și acest vis m-a făcut să trec peste cele mai întunecate situații.

ADVERTISEMENT

Tratamentul meu a însemnat că nu pot lucra, așa că nu puteam câștiga și pur și simplu nu aveam bani pentru un bilet. Am făcut apel online dacă cineva avea un bilet de rezervă și apoi, datorită generozității, anumiți oameni au reușit să mă ajute și să mă rezolve cu un bilet.

Nu pot să cred că am reușit și sunt atât de recunoscător tuturor celor care m-au ajutat să-mi îndeplinesc acest vis. Și acum toate privirile sunt pe Anglia care va câștiga împotriva Serbiei”, a declarat suporterul englez ajuns la Gelsenkirchen.

ADVERTISEMENT

Drum de 11 ore cu mașina până în Germania chiar dacă nu au bilet

O altă poveste impresionantă îi are în prim-plan pe doi puști din Dorset. Tommy Marsh (10 ani) și Theo Drayton (8 ani) au ajuns în Germania după un drum de 11 ore cu mașina, însă nu vor putea vedea de pe stadion meciul de debut al Angliei.

Tații celor doi copii au decis că este o oportunitate rară de a veni la un turneu final important atât de aproape de casă și i-au adus pe cei doi micuți la Gelsenkirchen pentru a lua contact cu atmosfera de la EURO 2024, chiar dacă nu au bilete.

”Am mers cu mașina la Gelsenkirchen din Bournemouth. A durat 11 ore și a fost obositor, dar a meritat”, a declarat Alan Marsh, în vârstă de 41 de ani, tatăl unui dintre puștii care au călătorit în Germania.

Întâlnirea Serbia – Anglia este considerată una de risc foarte mare, iar autoritățile germane se tem de posibile incidente între fani. Din această cauză a fost sporit numărul de agenți, berea care se va vinde în ziua jocului va fi doar light, iar suporterii nu pot comanda mai mult de două odată.

ADVERTISEMENT
2,07 este cota oferită de BETANO pentru „2 solist la pauză” în partida Serbia - Anglia de la EURO 2024