Life

Magicianul Robert Tudor are o soție superbă. Dedicația de dragoste pe care i-a făcut-o public

Magicianul Robert Tudor are cu ce se mândri. Soția lui este o femeie superbă, iar fostul concurent de la Românii au talent nu se sfiește să-și arate dragostea în văzul lumii.
27.07.2022 | 17:54
Magicianul Robert Tudor are o sotie superba Dedicatia de dragoste pe care ia facuto public
Magicianul Robert Tudor se mândrește cu soția lui. Foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu apar împreună la televizor, magicianul Robert Tudor se mândrește cu soția lui în mediul online, acolo unde își încântă prietenii virtuali cu fotografii în care apar unul alături de celălalt.

Soția magicianului Robert Tudor, o femeie superbă. Fostul semifinalist Românii au talent și-a exprimat public dragostea

Magicianul Robert Tudor și soția lui se află în prezent în vacanță, în Mallorca, alături de cei doi copii ai lor. Vedeta ține legătura cu fanii săi în mediul online. Pe rețelele sociale, acesta a publicat mai multe imagini din concediu, prin intermediul cărora și-a lăsat prietenii virtuali să știe unde se află și cum se simte.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Românii au talent se mândrește cu Elena, femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire de câțiva ani. Ba chiar, Robert Tudor i-a făcut și o declarație de dragoste publică partenerei sale.

„Cât să te mai iubesc ca un nebun?”, a scris Robert Tudor pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apar împreună. 

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că arată bine, având o siluetă impecabilă, Elena este femeie de afaceri. Soția magicianului Robert Tudor deține propriul său business. Aceasta se ocupă de comercializarea seturilor de veselă pictate manual.

În imaginile în care apare alături de Robert Tudor, Elena zâmbește de fiecare dată larg, semn că timpul petrecut împreună le face bine amândurora.

ADVERTISEMENT

Cine este magicianul Robert Tudor?

Robert Tudor a devenit cunoscut după ce a participat la Românii au talente, show difuzat pe Pro TV. El a fost concurent al sezonului cinci și a reușit chiar să ajungă până în semifinală.

În anul 2019, magicianul Robert a prezentat propria emisiune, anume vocea României Junior. De altfel, acesta obișnuia să apară periodic în emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Printre altele, magicianul Robert Tudor a bifat mai multe apariții și în cadrul show-ului Neatza cu Răzvan și Dani, difuzat pe Antena 1.

 

 

ADVERTISEMENT