"Magicianul" se întoarce în Liga 1? "Ne putem aşeza la negocieri"

După doi ani de "aventură" în ţările arabe, Lucian Sânmârtean va fi jucător liber în această vară, după ce îi va expira înţelegerea cu Al Taawon. Deşi a ajuns la vîrsta de 37 de ani, fostul "magician" al Stelei nu se gândeşte la retragere, considerând că nu şi-a spus ultimul cuvânt în fotbal.

Sânmărtean a ajuns în Arabia Saudită, la Al Taawon, adus de Costel Gâlcă, iar situaţia sa nu a mai fost chiar aşa clară după plecarea tehnicianului român. În acest moment, fostul internaţional ar prefera un nou contract în străinătate, dar nu exclude nici varianta de a juca în Liga 1, în cazul unui proiect ofertant.

Anul trecut, Lucian a fost la un moment dat în vederile lui Dinamo, iar acum oferta s-ar putea reînnoi, atâta timp cât un fotbalist pe profilul său, Filipe Teixeira, dorit de asemenea în Ştefan cel Mare, ar putea semna în cele din urmă cu Steaua.

”Deocamdată sunt în pauză. Vin după o perioadă în care am nevoie de puţină vacanţă şi după o să văd ce mai intervine, ce mai vine, dacă mai vine ceva. Nu am discutat cu cei de acolo despre prelungirea contractului, care expiră la sfârşitul lui iunie.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Mă simt bine fizic, sunt motivat şi am motivaţia de a mai juca. Nu am probleme din punct de vedere fizic, m-a ţinut Dumnezeu departe de accidentări. Continuitatea asta îmi dă motivaţie să mă antrenez şi să mai joc. Prioritar este să mai găsesc ceva pe afară, pentru că la vârsta mea, aspectul financiar este cel mai important.

Dacă nu se mai găseşte nimic pe afară, sunt dispus să discut şi cu echipe din Liga 1, ne putem aşeza la negocieri dacă mă mai vrea cineva. Au fost ceva întârzieri cu banii, dar avem promisiuni că în următoarea perioadă se va plăti tot, aştept să vedem. Până acum nu au fost astfel de probleme”, a declarat Lucian Sânmărtean.

Acesta şi-a început cariera de jucător la Bistriţa şi a mai evoluat la Panathinaikos, Utrecht, Vaslui, Steaua, Al Ittihad, Pandurii şi Al Taawon. În acest moment, cota de piaţă a lui Sânmărtean, conform transfermarkt.com, este de 200.000 de euro.

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775
Meteo