Carousel hot news

Judecătorii RUP tăcerea! Gigi, ÎNCHIS c-a avut GURA MARE

Motivul pentru care Gigi Becali a fost trimis după gratii este că ar fi sfidat instituţiile statului atunci cînd şi-a recuperat maşina. Judecătorii susţin că latifundiarul din Pipera...
Autor: Roxana Brănişteanu | 18.11.2013 | 23:20
Judecătorii RUP tăcerea! Gigi, ÎNCHIS c-a avut GURA MARE

Motivul pentru care Gigi Becali a fost trimis după gratii este că ar fi sfidat instituţiile statului atunci cînd şi-a recuperat maşina. Judecătorii susţin că latifundiarul din Pipera trăieşte după propriile reguli, după ce acesta şi-a trimis bodyguarzii să-i aducă maşina.

“Organele judiciare sunt singurele abilitate să efectueze cercetări pentru aflarea adevărului, iar neacceptarea acestui principiu ar însemna pentru toţi cetăţenii că au posibilitatea de a-şi face singuri dreptate, prin sancţionarea unei fapte ilicite prin comiterea unei alte fapte ilicite”, se arată în motivarea arestării lui Becali, potrivit România TV.

“E formator de opinie, exemplu pentru societate şi i-ar influenţa şi pe alţii!”

Judecătorii au luat în calcul şi faptul că Gigi Becali e formator de opinie, exemplu pentru societate. Prin faptele sale, Becali ar avea puterea de a-i influenţa şi pe alţii. De aceea s-a impus sancţionarea drastică a oricărei abateri de la litera legii.

Declaraţiile hoţilor sechestraţi au cântărit mult la condamnarea lui Becali, mai ales modul în care îşi schimbau brusc opinia. Astfel, s-a ajuns ca hoţii să declare că EI au cerut să fie băgaţi în portbagajul maşinii lui Becali. “Deoarece eram lovit în zona capului şi îmi curgea sânge, pentru a nu murdări maşina în care urma să mă urc să merg la Becali, am dorit să intru în portbagaj. A fost ideea mea”, este declaraţia halucinantă a lui Niculae Tinel, consemnată la ÎCCJ, pe care judecătorii, însă, nu au crezut-o!

La începutul anului 2009, bolidul de peste 100.000 de euro al lui Gigi Becali a fost furat din faţa unui bar din Pipera, ce aparţine unuia dintre nepoţii finanţatorului Stelei. În mai puţin de 30 de minute, hoţii şi maşina pe care o furaseră au fost găsiţi. Astfel, la numai patru ore de la dispariţie, maşina era din nou în posesia omului de afaceri.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!