Mahrez s-a revoltat după ce a picat transferul la City! "El simte că a dat totul pentru acest club"

riyad mahrez, manchester city, leicester

Riyad Mahrez este dezamăgit după ce transferul la Manchester City a picat. Internaţionalul algerian a decis să protesteze faţă de decizia luată de oficialii celor de la Leicester City.

Riyad Mahrez a sperat până ultima clipă că va ajunge sub comanda lui Pep Guardiola. Fotbalistul de 26 de ani a fost ofertat de Manchester City, însă conducătorii celor de la Leicester City s-au opus mutării, chiar dacă "cetăţenii" ofereau 65 de milioane de lire sterline şi un fotbalist.

Internaţionalul algerian nu s-a mai prezentat la antrenamentele echipei sale, în semn de protest faţă de oficialii clubului. În presa din Marea Britanie, un prieten al mijlocaşului ofensiv a dezvăluit că jucătorul este dezamăgit că nu a fost lăsat să plece, în condiţiile în care i s-a promis că va putea să se transfere în această iarnă.

Mahrez mai are contract cu Leicester până în 2020

"Este a patra fereastră de transferuri în care Leicester i-a spus că îl va lăsa să plece. El simte că a dat totul pentru acest club. Ar fi fost un vis împlinit pentru el să ajungă la Manchester City şi să joace sub comanda lui Pep Guardiola, vis la care încă speră, dar care este foarte departe acum. Este la pământ în acest moment din cauza modului în care a fost tratat de clubul pentru care şi-a făcut datoria atât de bine", a declarat un apropiat al lui Mahrez pentru Sky Sports.

Riyad Mahrez evoluează la Leicester City din ianuarie 2014, când a fost transferat de la Le Havre. "Vulpile" au plătit atunci 500.000 de lire sterline pentru fotbalistul de 26 de ani care mai are contract până în vara anului 2020 cu echipa care a câştigat titlul în sezonul 2016-17.