Life

Mai apare sezonul 4 din Umbre? Ce a transmis HBO România

Fanii serialului „Umbre” se întreabă dacă va mai apărea sezonul 4 al producției, iar reprezentanții HBO au oferit un răspuns.
14.10.2021 | 21:53
Mai apare sezonul 4 din Umbre Ce a transmis HBO Romania
Mai apare sezonul 4 din Umbre? Ce a transmis HBO România. Sursa foto: Imdb. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

HBO România a oferit informații despre sezonul 4 al serialului „Umbre”. Drama a avut premiera în anul 2014, iar primul sezon are opt episoade. În 2017 a apărut și cel de-al doilea sezon, urmat de al treilea în 2019.

Din distribuția serialului fac parte Șerban Pavlu, Maria Obretin, Dorel Vișan și Doru Ana, acestea fiind doar câteva dintre numele mari ale filmului românesc.

ADVERTISEMENT

În serial au mai apărut și alți actori cunoscuți, printre care Mădălina Craiu, Mihai Călin, Augustin Viziru sau Adrian Titieni.

Ce a transmis HBO România despre sezonul 4 al serialului Umbre

Unul dintre fani a întrebat când va apărea sezonul al patrulea al dramei „Umbre”. Noul sezon al serialului nu se află în grila producțiilor disponibile din perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții HBO România i-au asigurat pe fani că lucrează, în prezent, la producții similare, oferind ca exemplu serialul „Bani negri”.

„Din păcate, un nou sezon din “Umbre” nu se află în grila de producții disponibile din viitorul apropiat, dar lucrăm în momentul de față la producții la fel de interesante.

ADVERTISEMENT

Îți recomandăm să încerci “Bani negri”!”, a fost răspunsul oferit de reprezentanții HBO România pe pagina de Facebook.

„Umbre” este un serial dramatic cu influențe de comedie neagră și are în centru povestea lui Relu (Șerban Pavlu), un taximetrist care câștigă bani ca recuperator pentru un mafiot local.

ADVERTISEMENT

Relu este căsătorit cu Gina și împreună au doi copii. Din exterior pare un adevărat familist care lucrează ca taximetrist, nicidecum un recuperator pentru mafiotul local Căpitanu’. Protagonistul duce o viață dublă și niciuna dintre cele două lumi – a familiei și a interlopilor – nu știe de existența celeilalte.

După ce omoară accidental un om, Relu nu mai vrea să facă parte din lumea interlopă, însă acest lucru este imposibil pentru el. Lucrurile se complică atunci când secretele încep să iasă, pe rând, la iveală.

Toate cele trei sezoane ale serialului „Umbre” sunt disponibile pe platforma HBO GO, pentru toți abonații.

Când va fi disponibilă platforma HBO Max în România

Reprezentanții companiei au anunțat că platforma HBO Max va fi disponibilă din 26 octombrie în Europa. Platforma va ajunge în România în anul 2022.

Spania, Finlanda, Norvegia, Danemarca, Suedia și Andorra sunt primele țări din Europa în care platforma va fi disponibilă.

Românii vor putea urmări producții HBO, Warner Bros, DC, Cartoon Network și Max Originals începând de anul viitor. Nu se știe care va fi prețul abonamentului în HBO Max în România. În prezent, un abonament la platforma HBO Go costă 3,99 euro/ lună.

ADVERTISEMENT