Fanatik Show

A mai “CĂZUT” un stelist: “E şansa noastră, le DĂM 4-1!”

Eugen Pîrvulescu, preşedintele echipei Pandurii Tîrgu-Jiu, a prefaţat pentru FANATIK întîlnirea cu Steaua de peste două zile, dezvăluind că, deşi în familia sa toţi sînt susţinători ai...
21.11.2013 | 18:10
A mai CAZUT un stelist E sansa noastra le DAM 41
ADVERTISEMENT

Eugen Pîrvulescu, preşedintele echipei Pandurii Tîrgu-Jiu, a prefaţat pentru FANATIK întîlnirea cu Steaua de peste două zile, dezvăluind că, deşi în familia sa toţi sînt susţinători ai echipei din Ghencea, crede în victoria contra liderului autoritar din Liga 1. Vicecampionii României speră să profite şi de accidentările care îl chinuie pe Reghecampf, după Piovaccari şi Filip, Paul Pîrvulescu fiind ultimul pe lista cu fotbaliştii care au probleme de sănătate, acuzînd o răceală puternică.

Cu o formă sportivă în scădere şi cu probleme de ordin juridic, patronul Marin Condescu fiind cercertat pentru înşelăciune, delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi spălare de bani, Pandurii speră ca sfîrşitul de săptămînă să aducă două motive de bucurie în echipa lui Cristi Pustai. Pîrvulescu senior şi-a dus jucătorii să se reculeagă la o Mănăstire din  Dealul Mare, în apropierea Clujului. “Este o ieşire relaxantă, plăcută! Fotbaliştii se pot concentra şi altfel pentru un meci!”, susţine Pîrvulescu.

ADVERTISEMENT

“Am emoţii şi pentru el, dar şi pentru mine!”

 Discuţia ajunge inevitabil la duelul din familia Pârvulescu, rubrică la care balanţa cîntăreşte clar în favoarea jucătorului. “Bilanţul întîlnirilor noastre de cînd e la Steaua îi este favorabil lui Paul, are o victorie şi două egaluri, dar acum e rîndul nostru! Problema e că în familia mea sînt singurul care ţine cu Pandurii, restul sînt stelişti! Nevasta mea, nora, nepotul şi bineînţeles Paul, toţi susţin echipa din Ghencea. E mare diferenţa în familie, 4-1, dar pe teren trebuie să facem tot ca rezultatul să fie invers! Îi batem, trebuie să luăm cele trei puncte pentru a mai face un pas ca să ne atingem obiectivul: clasarea pe podium! O să am emoţii mari şi pentru el, dar şi pentru mine! Sînt sentimente normale, însă 90 de minute vom fi adversari, şi-a exprimat dorinţa preşedintele gorjenilor, care a dat detalii despre ceea ce a simţit în urmă cu doi ani, cînd fiul său a suferit o comoţie cerebrală în timpul unui meci Pandurii – Gaz Metan.

“Nici nu pot să descriu ceea ce am simţit pentru cîteva secunde! Înnebuneam de emoţii, nu doresc nimănui să i se întîmple şi să aibe trăirile mele din acele momente. Oricum, medicul echipei mele a fost primul care a ajuns la Paul şi mi-a făcut semne că totul e în regulă”, a încheiat Pîrvulescu senior.

ADVERTISEMENT

Veste bună pentru stelişti: Piovaccari s-a pregătit normal

Pe lîngă Federico Piovaccari şi Lucian Filip, Reghecampf  a mai primit o lovitură zilele trecute, Paul Pîrvulescu acuzînd o răceală puternică, defensiva pe partea stîngă a steliştilor stînd doar pe umerii lui Iasmin Latovlevici, care a şi evoluat peste 60 de minute în partida cu Grecia, de marţi. “Dacă Filip este scos din circuit pentru patru luni, miozita la adductori a lui Piovaccari nu a fost aşa gravă, iar jucătorul s-a antrenat normal de două zile, însă Reghe va decide dacă îl va folosi sau nu cu Pandurii. Aceeaşi situaţie este şi în cazul lui Paul Pîrvulescu, care a fost răcit la începutul săptămînii, însă între timp şi-a revenit”, au dezvăluit surse din cadrul grupării din Ghencea.

Mai mult, invitat la FANATIK SHOW, Laurenţiu Reghecampf a declarat, miercuri, că este foarte posibil ca în poartă să apară Cojocaru şi nu Tătăruşanu! 

ADVERTISEMENT

Echipa probabilă a Stelei în partida cu Pandurii ar putea arăta în felul următor (sistem 3-4-3):

Cojocaru – Varela, Szukala, Gardoş – Georgievski, Bourceanu, N. Stanciu, Latovlevici – Ad. Popa, Piovaccari, Cr. Tănase

ADVERTISEMENT