Life

Mai crede sau nu Pepe în iubire după despărțirea de Raluca Pastramă? Ce spune artistul despre dragoste

03.02.2021 | 11:10
Mai crede sau nu Pepe in iubire dupa despartirea de Raluca Pastrama Ce spune artistul despre dragoste
ADVERTISEMENT

Pepe și Raluca Pastramă au pus punct unei căsnicii de 8 ani, foarte multă lume întrebându-se dacă celebrul artist mai crede în iubire după ce a trecut prin două eșecuri sentimentale. Vedeta a divorțat de două ori, prima oară de actrița Oana Zăvoranu. 

Cântărețul a mărturisit că a reușit să facă pace cu mama fiicelor sale, Maria și Rosa Pascu, dovadă că este foarte liniștit pe plan personal. Cei doi au lăsat de-o parte neînțelegerile și se axează pe educația și creșterea copiilor care au rezultat în timpul mariajului.

ADVERTISEMENT

Concurentul de la „Te cunosc de undeva!” nu spune stop iubirii și este convins că vor mai exista oportunități în privința poveștilor amoroase. Pepe nu și-a pierdut speranța în dragoste, însă nu se grăbește să înceapă prea curând o nouă relație.

Pepe, pregătit să iubească din nou? Ce spune despre separarea de Raluca Pastramă

Pepe a învățat multe lucruri din relația cu frumoasa Raluca Pastramă și este convins că viața îi va rezerva și alte surprize legat de dragoste. Vedeta este de părere că dragoste vine, nu trebuie să fie căutată prea mult pentru că mereu va exista o speranță în acest sens.

ADVERTISEMENT

 „Am învățat să fim fericiți și să ne bucurăm de viață, avem doi copii frumoși, așa că nu-mi doresc decât să ne bucurăm de creșterea și de evoluția lor. Cu siguranță viața îmi va oferi surprize sentimentale și nu neapărat că le aștept repede sau mă grăbesc.

Nici nu încape discuția. Suntem oameni tineri, oameni frumoși, iar dragostea nu are vârstă. Și nu cred că asta e dorința prioritară în momentul de față. Acum ne axăm pe creșterea copiilor, pe educația lor, care e cea mai importantă, și pe carieră.

ADVERTISEMENT

Mai departe, dragostea vine, că a venit mereu și, chiar dacă a și plecat, întotdeauna apare o luminiță la capătul tunelului. Nu despre asta este vorba. 

Mi se pare că e totul atât de normal și de firesc, încât nici nu cred că trebuie să acord importanță acestui subiect”, a declarat Pepe într-un interviu pentru revista VIVA!.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a înțeles că mariajul cu Raluca Pastramă nu mai mergea pe calea cea bună de ceva vreme, acesta fiind motivul pentru care s-a resemnat în privința relației. Vedeta s-a liniștit și a realizat că e mai bine să meargă pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT