Stiri sportive

“Am mai dat gol Stelei, vreau să înscriu iar! Ţin cu Dinamo”

Avîntul Bîrsana are cu ce să-i sperie pe stelişti. FANATIK a vorbit cu singurul jucător al maramureşenilor care a marcat împotriva Stelei şi care "ameninţă" să le mai dea un gol celor din...
16.09.2013 | 17:42
Am mai dat gol Stelei vreau sa inscriu iar Tin cu Dinamo
Jucatorii lui Apulum se bucura dupa reusita lui Cosmin Marincean (in dreapta).

Avîntul Bîrsana are cu ce să-i sperie pe stelişti. FANATIK a vorbit cu singurul jucător al maramureşenilor care a marcat împotriva Stelei şi care “ameninţă” să le mai dea un gol celor din Ghencea. Fundaşul Cosmin Mărincean a scuturat plasa porţii “roş-albaştrilor” pe vremea când era la Unirea Alba-Iulia, în anul 2006, în optimile Cupei României. Steliştii s-au impus chinuit atunci, învingînd cu scorul de 2-1.

“Mulţi jucători de la Bîrsana ţin cu Steaua!”

Vedetele echipei Bîrsana, Cosmin Mărincean şi Emil Dăncuş, au povestit pentru FANATIK cum au primit vestea că vor întîlni pe Steaua. Cei doi au jucat fotbal profesionist, în comparaţie cu restul colegilor. Ei sînt conştienţi că şansele lor contra Stelei sînt nule. “Noi avem şanse de 1%. Eu chiar am reuşit să marchez contra Stelei, în Cupă. E unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea de fotbalist, pentru că nu oricînd punctezi contra lor. Şi acum mi-ar plăcea să dau gol, dar la nivelul nostru de pregătire e cam greu să producem vreo surpriză”, ne-a declarat Mărincean. Jucătorul are de gînd să se ducă şi la mănăstirea din sat ca să se roage să puncteze din nou împotriva Stelei. “Ne ducem cu toţii să ne rugăm. Ne rugăm mai degrabă să nu luăm multe”, a recunoscut cu umor Mărincean. “Eu ţin cu Dinamo. Mi-e greu la echipă, pentru că majoritatea sînt stelişti”, a continuat să glumească jucătorul.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-APULUM ALBA IULIA 1-1,CUPA ROMANIEI (9.11.2006)

“Ne întîlnim doar la meciuri!”

Jucătorii de la Bîrsana trebuie să se pună la punct cu pregătirea fizică înainte de disputa cu Steaua. “Avem şi jucători cam plinuţi, pentru că fotbal la nivel profesionist am jucat doar eu şi Mărincean”, recunoaşte Dăncuş. “Noi ne vedem doar la meciuri, iar mulţi fac şi cîte 20 de kilometri pînă la stadion, pentru că mulţi dintre băieţi nu sînt din sat”, ne-a dezvăluit mijlocaşul Emil Dăncuş.

 

 

Tags: