Life

Mai divă de atât nu se poate! Loredana Groza, apariție sclipicioasă în fața fanilor

Loredana Groza surprinde cu fiecare apariție! Jurata de la X Factor România a dovedit recent pe o rețea de socializare ce înseamnă să fii divă cu adevărat.
14.10.2021 | 12:56
Mai diva de atat nu se poate Loredana Groza aparitie sclipicioasa in fata fanilor
ADVERTISEMENT

Loredana Groza nu se dezice niciodată de atitudinea de divă. Cea mai recentă apariție este o adevărată lecție pentru doamnele și domnișoarele care vor să strălucească.

Jurata de la X Factor România debordează de senzualitate indiferent cum se îmbracă sau se dezbracă. Cele mai recente imagini cu artista au primit mii de aprecieri în mediul online.

ADVERTISEMENT

Lori a știut să se reinventeze de fiecare dată, iar trecerea anilor a avantajat-o mai mult decât se aștepta lumea. Loredana se numără astăzi printre cele mai dorite femei din România, și nu e de mirare!

Loredana Groza, diva divelor

Blondina a apărut de data aceasta ”prea” îmbrăcată în fața fanilor de pe Instagram, dar fără să își piardă din sex-appeal.

ADVERTISEMENT

Într-o ținută sclipicioasă, Loredana a defilat pe una din melodiile sale în fața internauților, lăsându-se cu numeroase comentarii care mai de care mai laudative la adresa ei.

Loredana s-a mișcat ca un fotomodel internațional pe melodia „Cine te crezi?”, pe care o interpretează împreună cu Marian Ionescu de la Direcția 5.

ADVERTISEMENT

Vedeta a purtat un costum din paiete cu glugă, care îi vine perfect. Lori a reușit să demonstreze că poate fi sexy nu doar dacă se dezgolește în fața privitorilor. Dacă ai atitudinea potrivită nu mai contează ce porți pe tine.

Dincolo de apariția în care este o adevărată divă, Loredana s-a remarcat în ultimul an cu ipostaze din ce în ce mai fierbinți.

ADVERTISEMENT

Cum era de așteptat, unii fani au criticat-o pentru că se dezbracă prea mult, însă cântăreața a fost dintodeauna nonconformistă, încă de la începuturile carierei sale.

Loredana, lecții de divă pe Instagram

Una din cele mai iubite jurate de la X Factor România

Lori a fost extrem de activă în anii de pandemie, lansând un hit celebru alături de mai mulți maneliști. Și pentru melodia „Fericire” și-a atras numeroase critici, cu toate că este una din cele mai ascultate la ora actuală.

În paralel cu muzica și aparițiile ei fără prea multe haine pe Instagram și Facebook, Loredana se ocupă cât se poate de serios de proiectul X Factor, unde este jurată.

În sezonul trecut, Lori a ajuns în finală cu Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam. Talentatul tânăr nu a reușit să câștige emisiunea. Cu siguranță Loredana își va lua revanșa în acest sezon și va dovedi că artiștii aleși de ea au factorul X.

 

ADVERTISEMENT