News

Mai e puțin până la sosirea bebelușului regal! Unde și cum va naște Meghan Markle

22.03.2019 | 10:40
Mai e putin pana la sosirea bebelusului regal Unde si cum va naste Meghan Markle

Se apropie cu pași repezi un nou moment important în sânul Casei Regale Britanice. Meghan Markle așteaptă cu nerăbdare ziua în care va aduce pe lume primul său copil. Până atunci, internetul a fost împânzit de fotografii și  detalii legate atât de locul, cât și de modul în care va alege să nască soția prințului Harry.

Emoții mari la Casa Regală. Când ar urma să nască Meghan Markle

Ducesa de Sussex se află deja pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nașterea primului copil al său, medicii estimând că soția prințului Harry își va putea strânge la piept bebelușul în lun aprilie. În aceste zile, pe buzele tuturor fanilor Casei Regale Britanice stă însă o întrebare.

Curioșii se întreabă care este locul ales de Meghan Markle pentru a aduce pe lume bebelușul regal. Fosta actriță și soțul său, prințul Harry au evitat să vină cu reacții oficiale pe marginea acestui subiect, dând naștere unui șir întreg de speculații din partea tabloidelor din întreaga lume.

Meghan MArkle și prințul Harry așteaptă cu nerăbdare nașterea primului lor copil
Meghan MArkle și prințul Harry așteaptă cu nerăbdare nașterea primului lor copil

Unde și cum va naște Meghan Markle

În urmă cu ceva vreme, presa internațională susținea că Meghan Markle nu-și dorește să nască în spitalul unde cumnata sa, Kate Midleton a adus pe lume cei trei copii ai săi. Este vorba despre aripa Lindo a maternității private St. Mary’s. Potrivit informațiilor furnizate de tabloide, actrița vrea să procedeze total diferit față de Ducesa de Cambridge, preferând să aducă pe lume primul său copil în alt loc.

De asemenea, presa internațională notează că ducesa de Sussex ar putea alege să nască în spitalul Portland din Londra, locul în care Prințesele Beatrice și Eugenie au venit pe lume. Respectiva unitate medicală este pe placul mai multor personalități, printre care se numără și Victoria Beckam.

Totodată, a mai apărut zvonul conform căruia soția prințului Harry ar putea alege să nască într-un spital american. Mai toate publicațiile au căzut însă de acord asupra modului în care Meghan Markle va alege să aducă pe lume primul său copil. Se pare că ducesa de Sussex va naște prin cezariană.