Fotbal intern

Mai există un FCSB în România! Reportaj șocant la derby-ul local cu probleme de arbitraj stinse pe grătare încinse!

24.10.2018 | 12:00
Mai exista un FCSB in Romania Reportaj socant la derbyul local cu probleme de arbitraj stinse pe gratare incinse

Mai există un FCSB în România! Da, nu este nicio glumă, nicio farsă! Reporterii speciali FANATIK au fost la „locul faptei” și au asistat la un meci crâncen între „celălalt” FCSB și o mare rivală din zonă, AEK… dar nu Atena, binențeles, ci… Oradea!

De la Deva urci munții înspre Țara Moților, într-o țară uitată de lume, dar și de muncitorii care nu au apucat să termine lucrările la drumul de prin Apuseni care leagă orașul gimnasticii românești cu Oradea. Cum cobori de pe crestele munților, primul oraș mai mare de care dai este Beiuș, municipiu care adăpostește „celălalt” FCSB.

Mai există un FCSB în România! Reportaj șocant la derby-ul local cu probleme de arbitraj stinse pe grătare încinse!

Este vicecampioană județeană și a fost înființată, culmea ironiei, de singurul… dinamovist din oraș! Înconjurat de steliști, acesta a pus bazele unei echipe care a făcut o concurență importantă campioanei județene din ultimele 4 sezoane, AEK Oradea. Partidele dintre cele două rivale se lasă întotdeauna cu… sânge! Fleici de vită și porc în sânge, la grătar, ciulama de ciuperci, o tradiție a zonei, dar și nelipsiții mititei. Totul udat cu nelipsita pălincă, vinurile regionale și frigidere de bere. Un „meniu” ușor, ca pentru… sportivi!

Mai există un FCSB în România! Înființat de singurul... dinamovist din Beiuș! Și care are deja ceva trofee!
Mai există un FCSB în România! Înființat de singurul… dinamovist din Beiuș!

De altfel, reporterii speciali FANATIK au fost chiar la un meci dintre cele două mari rivale, un fel de „eternul derby” Steaua – Dinamo pe plan local, unde au fost mari probleme cu arbitri. Care au fost acestea, ce fost fotbalist important din Liga 1 joacă acolo, cine este curajosul patron dinamovist al „celuilalt” FCSB și alte amănunte picante ale unor mari pasiuni fotbalistice județene găsiți în numărul pe octombrie al revistei FANATIK! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! 48 de pagini „mustind” de exclusivități plus un supliment-surpriză pentru PARIORI totul la numai 5 lei!

„Ar merge un rând de echipament de la domnul Gigi Becali, pentru că suntem mândria județului aici. Sunt singurul dinamovist din Beiuș, restul numai steliști. Fratele meu e stelist, eu dinamovist, și vă dați seama ce iese. Dar ajutor sigur am accepta, mai ales de la domnul Becali” – patronul „celuilalt” FCSB