Life

Mai face Antena 1 Chefi la Cuţite în 2022? Ce spune Cătălin Scărlătescu despre un nou sezon

Mai face Antena 1 Chefi la Cuțite în 2022? Această întrebare se află pe buzele telespectatorilor. Iată ce spunea Cătălin Scărlătescu despre sezonul 10.
19.05.2022 | 08:48
Mai face Antena 1 Chefi la Cutite in 2022 Ce spune Catalin Scarlatescu despre un nou sezon
Mai face Antena 1 Chefi la Cuţite în 2022? Ce se știe până acum despre noul sezon. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fanii se întreabă dacă sezonul 10 Chefi la Cuțite va mai apărea la Antena 1 în 2022. Cătălin Scărlătescu a vorbit anul trecut despre noul sezon. În plus, chefii au postat câteva fotografii de la filmări.

Chefi la cuţite 2022. Ce se ştie până acum despre noul sezon

Emisiunea Chefi la Cuțite a luat o pauză mai lungă, iar sezonul 10 încă nu a apărut, la un an de când s-a terminat sezonul precedent.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au fost protagoniștii show-ului culinar Chefi fără limite, filmat în Grecia și prezentat de Irina Fodor.

Emisiunea s-a încheiat la finalul lunii aprilie, însă fanii sunt dornici să vadă sezonul nou Chefi la Cuțite. Antena 1 încă nu a anunțat o dată de lansare pentru noul sezon, care va fi prezentat de Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Smiley a prezentat edițiile aniversare Chefi la Cuțite anul trecut, cu ocazia zilei de 1 decembrie, la care au participat foștii concurenți de la Asia Express 4.

Cei trei chefi, dar și prezentatoarea au postat clipuri video de pe platoul de filmare al sezonului 10. Blondina a revenit la cârma show-ului după concediul de maternitate, după ce s-a retras în sezonul 9, chiar înaintea battle-urilor.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Cătălin Scărlătescu despre sezonul 10 Chefi la Cuţite

Anul trecut, în timp ce urmărea finala sezonului 9, Cătălin Scărlătescu a scris, pe rețelele sociale, că vrea încă o statuie în sezonul 10. Postarea juratului le-a dat de înțeles fanilor că va exista un al zecelea sezon.

“Cu ochii pe finala sezonului 9 @chefilacutite! În sezonul 10 vreau statuie!”, a scris juratul pe rețelele sociale anul trecut. în timp ce urmărea finala sezonului 9.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, chefii au confirmat faptul că se filmează următorul sezon. În martie, Sorin Bontea s-a fotografiat alături de colegii lui de la masa juriului și le-a dezvăluit fanilor că filmările sunt în plină desfășurare.

“Răspunsul este DA!. Filmăm pentru sezonul 10 Chefi la cuțite. Azi ne alegem echipele, așa că să ne țineți pumnii.”, a scris juratul în dreptul imaginii.

De altfel, și Cătălin Scărlătescu a publicat o fotografie de pe platourile de filmare, alături de colegii săi, în dreptul căreia a scris exact ceea ce își doreau fanii să știe despre noul sezon al show-ului culinar: “Filmăm Chefi la Cuțite sezonul 10”.

Internauții s-au bucurat foarte mult să-i vadă împreună pe cei trei bucătari, mai ales că sezonul 10 Chefi la Cuțite va fi difuzat la Antena 1, deși încă nu se știe când.

Până acum, Sorin Bontea a câștigat de patru ori Chefi la Cuțite, în timp ce Florin Dumitrescu a avut două victorii, iar Cătălin Scărlătescu trei, ultima fiind în sezonul 9, atunci când Narcisa Birjaru a obținut premiul cel mare.

Cum poţi să te înscrii la Chefi la Cuţite

Cei care sunt pasionați de bucătărie se pot înscrie la Chefi la Cuțite dacă vor să-și testeze abilitățile culinare. Se vor bucura de o experiență inedită în cadrul show-ului de la Antena 1.

Pentru a te înscrie la Chefi la Cuțite, tot ce trebuie să faci este să accesezi casting.a1.ro/chefilacutite și să completezi un formular. În afară de întrebările de identificare, se regăsesc și unele despre pasiunea ta pentru gătit.

Preselecțiile vor fi anunțate de Antena 1, iar fiecare concurent trebuie să se prezinte cu o farfurie semnătură. Până acum, preselecțiile au avut loc în marile orașe din țară.

ADVERTISEMENT