Simona Halep

Mai joacă Simona Halep la Turneul Campioanelor? Românca a fost în weekend la Milano, iar azi merge la Cluj cu Ion Țiriac și Ilie Năstase

14.10.2019 | 22:17
Mai joacă Simona Halep la Turneul Campioanelor? Românca a fost în weekend la Milano, iar azi merge la Cluj cu Ion Țiriac și Ilie Năstase
Simona Halep. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a accidentat la spate la turneul de la Wuhan, de unde s-a retras, iar la competiția de la Beijing a fost eliminată de Ekaterinei Alexandrova, dar a resimțit aceleași dureri. Cu toate acestea, Simona a fost la Milano pentru a se relaxa, iar marți va merge la Cluj cu Ion Țiriac și Ilie Năstase pentru a promova tenisul în fața copiiilor. Totodată, campioana de la Wimbledon a început recuperarea pentru a fi aptă la Turneul Campioanelor.

Simona a fost în weekend la Milano, iar marți merge la Cluj

Simona a avut un program foarte încărcat odată cu revenirea ei din China. A început recuperarea după ce la turneele din Asia a acuzat mai multe dureri la spate, iar în weekend a fost la Milano și marți se va deplasa la Cluj pentru a promova tenisul, împreună cu Ion Țiriac și Ilie Năstase. Românca s-a calificat pentru a șasea oară consecutiv la Turneul Campioanelor, dar nu este clar dacă va reuși să participe, în condițiile în care programul ei a fost foarte plin în ultimele săptămâni.

Simona a vorbit despre accidentarea de la spate, care nu a lăsat-o să joace la capacitate maximă la Wuhan și Beijing: „În opinia mea, pot juca. Dar, niciodată nu știi cu aceste probleme la spate, fiecare turneu începe cu dureri la spate pentru că am această problemă încă din 2008, așa că este normal să fie și perioade mai grele, când durerile nu mă lasă să joc”.

ADVERTISEMENT
Simona Halep la Milano. Sursă foto: sport.ro
Simona Halep la Milano. Sursă foto: instagram

Simona Halep început recuperarea

De când a revenit în țară, Simona a început recuperarea cu Marian Gheba, kinetoterapeutul ei, după ce a anunțat că nu va participa la turneul WTA de la Moscova: „Spatele este mai bine, fac tratament zilnic și parcă este din ce în ce mai bine. Am avut două zile de pauză și astăzi (n.r. sâmbătă) m-am antrenat normal”.

Simona Halep s-a calificat pentru a șasea oară consecutiv la Turneul Campioanelor, cu 4962 de puncte. În acest an, turneul va avea loc la Shenzhen și se va desfășura între 27 octombrie și 3 noiembre. Până în prezent și-au asigurat prezența la Turneul Campioanelor următoarele 6 jucătoare: Ashleigh Barty, Karolina Pliskova, Simona Halep, Bianca Andreescu, Naomi Osaka și Petra Kvitova.

ADVERTISEMENT
  • 28 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SIMONA HALEP
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri